Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5x glamping aan zee

Kamperen in luxe én aan zee? In dit blog tippen we je vijf prachtige glampings aan het helder blauwe zeewater.

Camping Village 4 Mori op Sardinië

Vakantie houden op een eiland is natuurlijk al heerlijk, maar dat je dan ook nog direct aan de kust verblijft… Beter wordt het niet. Op camping Village 4 Mori op Sardinië komen de Italianen zelf ook graag, mede door het mooie strand dat op steenworp afstand ligt. Op deze camping kun je kiezen voor een prachtige Lodgetent met eigen douche en wc!

Boek je glamping vakantie bij camping Village 4 Mori!

village-4-mori-sardinie-3

Camping Laguna Village in Italië

Een breed zandstrand aan je voeten, wie wil dat nou niet? Camping Laguna Village ligt direct aan de Adriatische Kust, en dus is dat zandstrand aan je voeten hier geen enkel probleem! De afwisselende omgeving staat bekend om haar prachtige vennen en uitgestrekte binnenlanden. Vergeet een bezoek aan het prachtige Venetië niet, op slechts 85 kilometer van de camping verwijderd.

Boek je glamping vakantie bij camping Laguna Village!

laguna-village-italie

Camping Plage des Tonnelles in de Vendée, Frankrijk

Een schitterende familiecamping met rechtstreekse toegang tot één van Frankrijk’s mooiste stranden, dat is camping Plage des Tonnelles in de Vendée. Met het strand zo goed als naast je tent, kun je wel spreken van een magische ligging van de camping. Logeer hier in een Lodgetent met eigen sanitair of in een Bungalowtent!

Boek je glamping vakantie bij camping Plage des Tonnelles!

plage-des-tonnelles-vendee-frankrijk

Boutique Camp Materada Beach in Kroatië

Overnachten in een paradijselijke omgeving, dat kan op deze camping in Kroatië, direct gelegen aan zee! Bij Boutique Camp Materada Beach ben je voor je gevoel ver verwijderd van de drukte, maar toch ben je binnen no-time in het gezellige centrum van Porec in Istrie. Op deze camping kun je slapen in superdeluxe stacaravans met zeezicht.

Boek je glamping vakantie bij Boutique Camp Materada!

materada-kroatie

Camping Etruria in Toscane, Italië

Begin je dag op camping Etruria gewoon lekker met een duik in de Middellandse Zee. De prachtige kuststrook van Toscane ligt namelijk pal aan je voeten. De camping biedt een fijne afwisseling tussen zon- en schaduwplekken, mede door het mooie pijnbomenbos wat aan de camping ligt. De accommodaties zijn eindeloos op deze camping in Toscane; kies jij voor de Airlodge, of toch liever de Lodgetent, Glamptent of Bungalowtent?

Boek je glamping vakantie bij camping Etruria!

etruria-beach-toscane

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Nouvelle Floride

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Heerlijk dobberen in zee
  • Animatie voor jong en oud
  • Een eigen winkelstraatje

Mooie vijf-sterren camping met een groot zwembadcomplex met jacuzzi's en genoeg vermaak voor de kinderen!

Blogcategorieën

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Le Sérignan Plage

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Water- en wellnessparadijs
  • Aan de kust
  • Oude Romeinse stijl

Verblijf in het Franse Languedoc-Roussillon en heb de vakantie van je leven bij le Sérignan Plage, een luxe accommodatie met een heus zwemparadijs, een grote indoorspeeltuin en vele activiteiten als paardrijden, wellness en een animatieteam.

8

Panorama Gulperberg

Familie Ettema, 16 februari 2016

Prachtige omgeving

Prachtige omgeving, leuke uitstapjes te maken naar de buurlanden België en Duitsland en het drielandenpunt.
Hoewel de camping mooi op een heuvel ligt, is het dermate stijl, dat je enorm moet klimmen (als je laag zit) om bij de faciliteiten te komen. Verder is parkeren bij slecht weer dus een probleem.

Bezocht Panorama Gulperberg in oktober 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl