Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

5x Glamping in de meivakantie

Geniet van de lentezon tijdens een glamping vakantie! Na de natte, gure winter is de meivakantie een fijne periode om er even met het gezin op uit te gaan. In dit blog tippen we je vijf bestemmingen, in vijf verschillende landen, waar jij je meivakantie in alle luxe kunt doorbrengen.

San Francesco

Ook in de meivakantie kun je op camping San Francesco aan het Gardameer terecht voor een luxe vakantie in een Lodgetent. Deze bestemming ligt pal aan het meer, met uitzicht op het stadje Sirmione. In de meivakantie is het vaak al lekker zwemweer, de kids kunnen hun hart ophalen in het grote zwemparadijs!

top 5 glamping in italie

Beach Garden

Je meivakantie doorbrengen op een glamping in de natuur én aan zee? Dan ben je op Beach Garden op het juiste adres. Je slaapt hier in een comfortabele Lodgetent voorzien van eigen douche en toilet. Campinggevoel én luxe!

lodgetent beach garden

De Luttenberg

Je kunt er ook voor kiezen om extra lang van de vakantie te genieten en in eigen land te blijven. Op camping de Luttenberg glamp je tijdens de meivakantie in een stoere safaritent. Op deze camping hoef je je tijdens de vakantie niet te vervelen, zo is er een volledig aanbod aan animatie voor de kids. Ook is het binnenzwembad geopend, waardoor je in de meivakantie al heerlijk kunt zwemmen. En terwijl de kids zich hier vermaken, genieten papa en mama van het wellness-aanbod op de Luttenberg.

Glamping de Luttenberg

Canyelles

Wie bij glamping in de meivakantie denkt aan zon, zee, strand kiest voor Canyelles aan de Spaanse Costa Brava. Canyelles is een prachtige Spaanse terrassencampings die gebouwd is op de heuvels vlakbij de mooiste baai van Girona. Bovendien zit je al zo zuidelijk dat het zelfs in de meivakantie al lekker warm is!

cala gogo lodgetenten

Polari

Wie helemaal het risico wil vermijden om het koud te hebben tijdens de meivakantie stapt in de auto of het vliegtuig naar Kroatie. Bij Polari geniet je van een gigantisch zwembad met een schitterend uitzicht op een hemelsblauwe zee.  Glamping in de meivakantie betekent hier genieten van eindeloos veel faciliteiten, zoals 3 bars, animatie en een interne duikschool. Er valt hier zoveel te ontdekken, voor je het weet is het weer maandag…

camping polari kroatie

Glamping in de meivakantie

Naast bovengenoemde glampings, openenen vele andere bestemmingen in de meivakantie voor het eerst weer hun deuren. In Nederland en ver daarbuiten kun je er dus voor kiezen om de meivakantie lekker buitenshuis door te brengen. Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan snel het volledige aanbod op de website.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

San Francesco

Gardameer, Italië

  • Pal aan het Gardameer
  • Mooi zwemparadijs
  • Uitzicht op Sirmione

Een prachtige camping aan het Gardameer met een geweldig zwemparadijs en veel sportmogelijkheden. Er is ook een zeilschool voor de kinderen!

Beach Garden

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Direct aan zee
  • Lodgetenten met eigen sanitair
  • Heerlijke zwembaden

Een gezellige camping aan zee, omringd door mooie natuur. Er is een professioneel animatieteam die zorgt voor vermaak voor jong en oud.

Canyelles

Costa Brava, Spanje

  • Strand op loopafstand
  • Terrassencamping
  • Moderne accommodaties

Een fijne camping op een prachtige locatie. De meeste glamping accommodaties hebben uitzicht op zee. Barcelona ligt op een uur rijden!

Glamping.nl