Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bierproeven en bijslapen: Aan de Vleterbeke

Onze zuiderburen zijn beroemd om het lekkere bier. Al sinds de middeleeuwen worden hier diverse biersoorten gebrouwen. Zo ook bij de Westvleterse Sint-Sixtusabdij. Dit is naar eigen zeggen de beste bierbrouwerij van heel België. En na een avond (of middag) gezellig bierproeven kun je maar beter blijven slapen. Gelukkig ligt glamping bestemming Aan de Vleterbeke hier vlak om de hoek!

Bierproeven en andere gezellige uitstapjes

Het is dus wel duidelijk dat je eigenlijk niet onder het bierproeven uitkomt. Het bier van de Sint-Sixtusabdij is niet verkrijgbaar in de winkel. Je kunt het zelf wel rechtstreeks bij de abdij bestellen, zodat je er ’s avonds bij de tent van kunt genieten. Maar nog leuker is een bezoek aan café In de Vrede. Dit is de enige plek, naast de abdij, waar dit bier te vinden is. Kies een gezellig tafeltje en de tijd vliegt voorbij.

Naast bierproeven is er in de zuidwestelijke hoek van België nog meer te ontdekken. Erg leuk is bijvoorbeeld ook het Jules Destrooper bezoekerscentrum. Je weet wel, die van die lekkere koekjes. In het centrum leer leer je over de achtergrond van deze lekkernijen en het productieproces. En natuurlijk is er de gelegenheid om te proeven.

Glampen bij Aan de Vleterbeke

Het wordt dus zeker een vakantie vol culinaire hoogtepuntjes. Bij Aan de Vleterbeke doen ze er alles aan om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Het echte glamping gevoel ervaar je wanneer je slaapt in een van de twee luxe safaritenten. Het is de perfecte hybride tussen kamperen en een vakantiehuisje. De stoere canvastent ademt kampeergevoel uit, terwijl je binnen van alle gemakken bent voorzien. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele bedden in aparte slaapcabines en een eigen sanitair.

’s Avonds plof je gezellig met zijn allen in de gezellige zithoek. Of, met lekker weer: op het overdekte terras. Dit doe je natuurlijk het liefst met een van de biertjes van de trappist.

Goed om te weten: doordat de safaritenten ruimte bieden aan zeven of acht personen zijn ze ook ideaal voor een weekendje of midweekje weg met vrienden of familie.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl