Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een dagje naar Toulon

Toulon, een heerlijke stad in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Leuk voor een citytrip, of om een dagje te bezoeken vanuit je vakantiebestemming vlakbij Toulon. Je hebt vaak leuke deals met Transavia al vanaf 45 euro, wat Toulon en omgeving de ideale vakantiebestemming maakt. En een glamping accommodatie is al volledig ingericht, wat een vliegvakantie een mogelijkheid maakt! Binnen 1,5 uur sta je al op Toulon Airport en kun jij genieten van je vakantie! Lees hier wat je niet moet missen bij een dagje Toulon én ik geef je een glamping tip.

Een dagje Toulon: wat te doen?

Toulon, of ook wel Toulon-sur-Mer genoemd, ligt zoals de naam als zegt aan zee. De Middellandse Zee vormt een perfect klimaat en een fijne sfeer voor een dagje Toulon. Toulon heeft in Frankrijk de belangrijkste militaire haven, wat de stad heel bekend heeft gemaakt. Toulon heeft een kabelbaan waarbij je vanuit een gondel de hele stad en strand over kunt kijken, leuk als familie uitje! Ook heeft Toulon vele leuke marktjes met lokale en verse producten. Met de zuidelijke sfeer, de zonnestralen en de geur van zeepjes en honing geeft dit hét ultieme vakantiegevoel. En je komt ook nog eens thuis met fijne souvenirs.

Glamping vlakbij Toulon: camping Eurosurf

Op ongeveer 25 kilometer van Toulon ligt camping Eurosurf. Beleef de glamping ervaring in een bungalow of stacaravan. De camping ligt pal aan de Middellandse Zee tussen de duinen, mooier kan je glamping accommodatie bijna niet liggen! Er zijn verschillende activiteiten op de camping, ook voor kinderen. Maar je kunt er ook lekker op uit om de omgeving te ontdekken. De camping ligt aan een baai, wat veel watersporten mogelijk maakt. Zo kun je er zeilen, windsurfen, duiken en jetskiën.

f-83400_6b_034

Hyêres ligt maar op ongeveer 5 kilometer van de camping, waar leuke restaurantjes en winkeltjes te vinden zijn. Voor een dagje Toulon is deze camping ideaal! Weg van de drukte van de stad, maar binnen 20 minuten zit je er ook zo middenin! Loop door de smalle straatjes en bekijk de prachtige pleinen met fonteinen. Winkel je suf of slenter over de lokale marktjes. ’s Avonds leeft de stad met barretjes en terrasjes aan de boulevard. En aan het einde van de dag keer jij weer lekker terug naar je rustige, luxe glamping accommodatie tussen de duinen. Dit klinkt toch als de perfecte vakantie?! Boek camping Eurosurf voor een rustige, comfortabele vakantie midden in de natuur maar toch stad binnen handbereik!

eurosurf

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Eurosurf

Familie Wubbolts, 2 januari 2017

Prettige sfeer!

Mooie rustige camping, vlakbij het strand. De omgeving is mooi, in de periode dat wij er waren was er een prettige sfeer en mooi weer.

Bezocht Eurosurf in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Blogcategorieën

River

Bloemenrivièra, Italië

  • Aan de rivier en vlakbij zee
  • Knusse, dorpse sfeer
  • Animatie tot 11 jaar

Deze camping ligt bij een gezellig dorpje aan de rivier. De zwembaden zijn heerlijk en de zee én rivier dichtbij! Volop waterpret!

Glamping.nl