Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgelicht: Camping River

Camping River is een gezellige, kleinschalige 3-sterren camping in de Vendée in Frankrijk. De camping is 1 hectare groot en beschikt over 40 kampeerplaatsen, waaronder plek voor 6 stacaravans en 2 safaritenten. De camping ligt in het dorpje Amaglia, aan de rivier de Ubaye én vlakbij zee. Het is een prima uitvalsbasis om andere leuke dorpjes en steden van Toscane of Ligurië te ontdekken. Ga er een dagje op uit naar La Spezia, Viareggio, Cinque Terre of Pisa!

Zon, zee, strand

De gemiddelde temperatuur in de zomermaanden ligt tussen de 25 en 30 graden. Wat wil je nog meer?
Je kunt over de rivier naar zee varen, wandelen (1000 km aan wandelpaden!), fietsen en kano’s huren, maar ook lekker genieten van een zwembad- of stranddag.

kanoriver

Praktische gegevens

Op camping River kun je via Vacanceselect een luxe bungalowtent huren, welke beschikt over 2 slaapkamers en geschikt is voor maximaal 6 volwassenen. De bungalowtent beschikt over een compleet ingerichte keukenunit. Op de camping is er een bar, restaurant en een leuk terras aan de rivier aanwezig op de camping, en je kunt er iedere dag vers brood bestellen. Er is ook een winkeltje op het kampeerterrein.

Er is een verwarmd zwembad, een natuurlijke zwem- en speelvijver en ook een speeltuintje met zandstrand voor de allerkleinsten. Over de kinderen gesproken: er is ook meertalige animatie aanwezig in het hoogseizoen!

Bekijk hier Camping River op Vacanceselect!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

River

Bloemenrivièra, Italië

  • Aan de rivier en vlakbij zee
  • Knusse, dorpse sfeer
  • Animatie tot 11 jaar

Deze camping ligt bij een gezellig dorpje aan de rivier. De zwembaden zijn heerlijk en de zee én rivier dichtbij! Volop waterpret!

Pagina delen

Glamping.nl