Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Drie makkelijke en smaakvolle campinggerechten

Tijdens je kampeervakantie heb je misschien niet altijd zin om een uitgebreid en culinair driegangendiner op tafel te toveren, maar je wilt wél lekker eten en dat hoeft niet elke avond in een restaurant. Gelukkig heb je in je glampingaccommodatie de beschikking over een prachtige keuken! We hebben drie makkelijke maar smaakvolle campinggerechten voor je uitgezocht.

Hotdogs met rode kool

Een ideale makkelijke maaltijd als je nog stokbrood over hebt van ’s ochtends! Het recept voor vier personen:

Snijd het stokbrood in vier stukken en maak het van boven open. Verwarm de vier hotdogs zoals op de verpakking of bak barbecueworsten bruin en gaar. Dan leg je een blaadje sla tussen het broodje en stop je de hotdog of barbecueworst erin. Maak het af met peen julienne, fijngesneden rode kool en wat mosterdsaus.

Andijviestamppot met chorizo

Lekker Hollands, dat mag ook best wel een keertje. Voor vier personen heb je zo’n vierhonderd gram andijvie en een kilo aardappels nodig.

Kook de aardappels in weinig water met zout in twintig minuten gaar. Verhit een eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de blokjes chorizo op matig vuur knapperig. Giet de aardappels af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappels fijn en voeg voldoende kookvocht toe tot een smeuïge puree ontstaat. Tot slot schep je de andijvie en de knapperige chorizoblokjes door de aardappelpuree. Serveer met appelcompote en smullen maar!

Pastasalade met broccoli en tonijn

Altijd goed: een maaltijdsalade. Lekker, simpel en gezond! Voor vier personen:

Kook 250 gram penne in circa twaalf minuten beetgaar, maar voeg de laatste vier minuten in kleine roosjes gesneden broccoli toe. Spoel de broccoli en penne in een vergiet onder stromend water af. Meng vervolgens 250 gram tonijnpaté met 6 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels citroensap. Voeg naar eigen smaak tomaatjes, olijven en/of kappertjes toe. Meng alle ingrediënten in een grote schaal en eet smakelijk!

pastasalade tonijn

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
Camping Huttopia Forêt de Janas - Glamping.nl

Camping Huttopia Forêt de Janas

Provence, Frankrijk

  • Verblijf in de schaduw van de dennenbomen
  • Toplocatie op een schiereiland
  • Bezoek Toulon, Bandol en Saint-Tropez

Verscholen in de schaduw van de dennenbomen vind je Huttopia Fôret de Janas. Vanaf deze toplocatie breng je eenvoudig een bezoek aan de bekende badplaats Saint-Tropez. Geniet van de rust en het schitterende uitzicht op dit schiereiland!

Pagina delen

Glamping.nl