Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ecologisch en rustgevend: een verblijf op Tenuta Coste da Sole

Toe aan een rustige vakantie waar je volledig ontzorgd wordt? Kies voor een verblijf in de ecologische agriturismo Tenuta Coste da Sole. Dit prachtige verblijf ligt in de Italiaanse regio Le Marche, een nog vrij onbekende regio onder Nederlandse toeristen, maar zeker een bezoekje waard.

Een verblijf in Le Marche

De Italiaanse regio Le Marche staat bekend om haar enorme kustlijn en haar prachtige natuurparken in het binnenland. Vooral als je op zoek bent naar een combinatie van een strandvakantie met een actieve vakantie ben je in deze regio aan het juiste adres. Een fietstocht langs het strand of beklim de Monte Vettore, de natuurliefhebber kan in de Marche zijn geluk niet op. En hoe kun je beter van deze natuur genieten dan door te verblijven in een agriturismo? Een luxe verblijf in het heuvellandschap van Le Marche.

Agriturismo Tenuta Coste da Sole

Ecologisch en rustgevend

Bij agriturismo Tenuta Coste da Sole kun je je vakantie middenin de natuur combineren met heerlijke bezoekjes aan het strand. Deze agriturismo ligt namelijk maar 3,5 km van het strand. Wat dit verblijf zo bijzonder maakt? Je proeft de lekkerste producten van de eigen boerderij. Een vers eitje bij het ontbijt of een lekker stuk fruit, zo begin je je dag goed. En wie weet mogen de kinderen een keertje paardrijden als je het lief vraagt. Je slaapt in een luxe safaritent met eigen keuken en prachtig houten interieur. De hele dag druk in de benen geweest? Neem plaats in de relaxruimte en laad je weer helemaal op voor het diner. Eten doe je natuurlijk op je eigen terras met een wijntje van de wijnproeverij in de buurt.

Breng vanuit je verblijf zeker een bezoekje aan San Benedetto del Tronto, een prachtige kustplaats in Le Marche. Een dagje op het strand gelegen en voel je je toch wel erg lui tijdens je vakantie? Trek nog even een paar baantjes in het zwembad of maak gebruik van de fitnessruimte voor een sportieve afsluiting van de dag. Zeker als het een beetje afgekoeld is in de avonduurtjes een uitstekende invulling van je avond.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Tenuta Coste da Sole

Le Marche, Italië

  • Ecologische agriturismo
  • Uitzicht op de heuvels
  • Speeltuin en zwembad

Een perfecte plek voor zowel rustzoekers als liefhebbers van een actieve vakantie in de natuur. De regio Le Marche biedt het allemaal.

Blogcategorieën

Glamping.nl