Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x een spabezoek tijdens je weekendje Glamping

Wil je tijdens je glamping vakantie genieten van een beetje extra luxe? Er bevinden zich genoeg spa’s vlakbij je Glamping! Ga een weekendje op glamping vakantie en combineer het met een bezoek aan een heerlijke spa.

1. Elysium

Spa Elysium in Bleiswijk is de spa met het grootste aantal baden en sauna’s van Nederland. Bij Spa Elysium kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Ga bijvoorbeeld voor het speciale avondarrangement als je je glamping weekend goed wilt beginnen of ga voor een volledige dag ontspannen met het wellness culinair arrangement.

Verblijven in de buurt van Spa Elysium? Er zijn verschillende leuke glamping accommodaties beschikbaar in de provincie Zuid-Holland. Verblijf bijvoorbeeld op Stolkse Weide. Een fijne landelijke bestemming met grote safaritenten in het Groene Hart. Zo weet je zeker dat je een weekend volledig tot rust kunt komen!

2. Veluwse Bron

Aan een prachtig meer tussen Zwolle en Apeldoorn vind je de Veluwse Bron. Een heerlijk luxe wellnesscomplex waar je volledig opgaat in de rust en ruimte van de omgeving. Je hebt namelijk beschikking over maar liefst 9000 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten. Je zult je hier dus zeker een dag vermaken!

Wil je verblijven in de buurt? Op de Veluwe vind je tal van leuke glamping accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld op minicamping Uylkens Hof. Deze glamping bestemming ligt vlakbij de Veluwse Bron dus je kunt hier gewoon op de fiets naartoe vanaf je glamping accommodatie voor een heerlijk dagje ontspannen!

3. SpaPuur

Verblijf je in het zuiden van het land? Kies dan voor een wellnessdagje bij SpaPuur in Tilburg. Ze hebben hier verschillende feestdagenacties dus als je voor de kerstvakantie nog op zoek bent naar wat ontspanning, dan is dit zeker een aanrader!

Ben je nog op zoek naar een glamping bestemming in Brabant? Verblijf bijvoorbeeld op Breehees, een minicamping met ponymanege.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Uylkens Hof

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Intiem
  • Volop activiteiten
  • Comfortabele tenten

Veel ruimte en privacy, en uitzicht over de weilanden en natuurvijver. Beleef de romantiek in de tenten met veranda en hemelbed.

Breehees

Noord-Brabant, Nederland

  • Bij een gezellige boerderij
  • Ponymanege
  • Boeren BBQ

Een ideale Glamping locatie in Noord-Brabant waar je geniet van luxe, rust en ruimte! En dat gewoon op eigen bodem.

Glamping.nl