Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping te beluisteren op BNR Radio

Vorige week was op BNR radio een item over het ‘fenomeen’ glamping te beluisteren. Een fenomeen dat haar basis kent in Nederland. Eigenaar en oprichter Patrick Damen van Luxetenten.nl werd geïnterviewd. Een ondernemer die al sinds 2009 actief in de glampingsector. Hier lees je een introdeel van het interview terug. Wil je het terug luisteren? Check dan de link onderin het blog.

“Kamperen zonder gehannes met tentstokken of een luchtbed dat je moet op pompen wint meer en meer aan populariteit. Het concept glamping slaat wereldwijd aan. Een van de grondleggers van dat concept komt uit Emmeloord. Welkom Patrick. Jullie hebben tenten, maar soms moet je wel goed kijken of het nog echt een tent is…. Kan je iets meer vertellen over glamping?”

“Glamping is een samenvoeging van glamour en camping en die naam doet al vermoeden dat het concept inhoudt: kamperen, maar wel met de nodige luxe. We hebben tenten met een verdieping, met een jacuzzi. Het is inmiddels: Gek, gekker, gekst'” aldus Patrick Damen van Luxe Tenten over zijn tenten die bijna die geen tenten meer zijn.

Wil je het hele interview beluisteren? Volg dan deze link.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl