Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping in de Languedoc-Roussillon

Een regio vol natuurparken met grotten, kloven en rotsformaties, de mooiste middeleeuwse kasteelstadjes, de mooiste zandstranden en… heerlijke wijn! Dat is de Languedoc-Roussillon. De naam bestaat uit twee provincies die samen werden gevoegd: Languedoc, genoemd naar de langue d’oc, een oude taal die verwant is aan het Catalaans, en de provincie Roussillon in het uiterste zuiden. Om uitstapjes zit je in deze prachtige regio nooit verlegen. We hebben drie top glampings in de Languedoc-Roussillon voor je uitgezocht!

Le Serignan Plage: tot in de puntjes verzorgd

Op camping Le Serignan Plage kom je niets tekort. Op deze 5-sterren camping (eigenlijk is vakantiedorp een beter woord) geniet je – geheel in Romeinse stijl – van het grote water- en wellnessparadijs. Daarnaast is de camping ook nog eens gelegen aan een zandstrand en is er meertalige animatie aanwezig. Er zijn kleine boetiekjes en winkeltjes met verse groente en fruit. En de croissantjes van het bakkertje zijn nog warm wanneer jij er ’s ochtends om komt…

Boek je glamping vakantie bij camping Le Serignan Plage

Beach Club/Nouvelle Floride: een echte familiecamping

Gelegen bij de badplaats Marseillan Plage, op 300 meter van het strand, ligt 5-sterren camping Beach Club/Nouvelle Floride. Een echte familiecamping, met animatie en een prachtig zwembadcomplex. ’s Avonds zijn er shows voor jong en oud. In de omgeving van de camping vind je bruisende badplaatsen, middeleeuwse kastelen, Romeinse bouwwerken en indrukwekkende natuur. Glamperen doe je in de Lodgetent Deluxe!

Boek je glamping vakantie bij camping Beach Club/Nouvelle Floride

Les Sablons: pal aan zee

Nog zo’n prachtige 5-sterren camping in het midden van de Languedoc-Roussillon. Op camping Les Sablons worden er sport- en spelactiviteiten en leuke workshops, georganiseerd door het enthousiaste animatieteam. Er is een zonneterras met ligstoelen aanwezig. Afkoelen doe je in één van de vier zwembaden (één voor 18+), en al roetsjend van de glijbanen. Van de zonsondergang kun je volop genieten, want deze camping ligt pal aan het zandstrand.

Boek je glamping vakantie bij camping Les Sablons

languedoc2

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Domaine de la Dragonnière via Vacanceselect

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Levendige camping
  • Verwarmde zwembaden
  • Uitgebreid animatieprogramma

Deze camping ligt op 5 km van het strand en heeft wel 9 zwembaden! Veel sportfaciliteiten en een uitgebreid animatieprogramma.

Pagina delen

8

San Francesco

Familie Bakker, 12 februari 2016

Gezellige camping

Gezellige, niet al te grote camping aan het Gardameer. Wel opletten voor de plekken rondom het zwembad en het podium, daar is het geluid in de middag / avond tijdens de activiteiten / shows van het entertainment team erg hard.

Bezocht San Francesco in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl