Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ingerichte tent huren in Italië? 3 tips!

Eén van de struggles als je gaat kamperen is het meesjouwen met alle spullen voor de luchtbedden (en hopen dat ze niet lek zijn) en voor de keuken. Want er is niks vervelenders dan dat je er tijdens etenstijd achterkomt, dat je je goede mes bent vergeten om je tomaatjes te snijden. Niet handig! En daarvoor is glamping de ideale oplossing, want je dan heb je een volledig ingerichte tent, met alles erop en eraan. Ideaal dus, een ingerichte tent huren! Stel, je wilt dit jaar graag naar Italië zonder alle poespas van het kamperen: dit jaar wordt het luxe kamperen in Italië. Oftewel, een ingerichte tent huren in Italië, maar waar moet je zoeken? In dit blog geef ik je drie glamping tips!

Orbetello Camping Village

Aan de Toscaanse kust vind je deze topcamping: Orbetello Village. Een ideale bestemming, want je zit direct aan de zee. Als je ’s ochtends wakker wordt, rol je direct vanuit je bed het zandstrand op. Heerlijk! En een ingerichte tent huren is hier geen probleem. Deze camping heeft sinds dit jaar namelijk een heel glamping dorp gebouwd. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een luxe safaritent, een Lodgetent of een Airlodge. Dit zijn niet alleen volledig ingerichte accommodaties, maar je hebt ook nog eens je eigen sanitair!

Op dit filmpje krijg je een goede impressie van deze camping:

Camping Villaggio Barricata

Aan de Adriatische kust, dichtbij droomstad Venetië, ligt Villagio Barricata. Een campingparadijs voor families met drie grote zwembad en een glijbaan! Deze camping ligt direct aan zee, maar ook nog eens in een prachtig natuurpark. Als je een dagje even niet aan het strand wilt liggen, zijn er dus genoeg mogelijkheden om de natuur in te trekken. Een ingerichte tent huren in Italië op deze camping is helemaal geen probleem. Je hebt de keuze uit een luxe Lodgetent of een Lodgesuite, beide met eigen toilet en douche; hemels!

Camping Weekend

Last, but not least, is camping Weekend aan het Gardameer. Dit is één van onze toppers. Een droomcamping waar je alle glamping accommodaties die er zijn vindt. Van een Airlodge met een extra verdieping, tot een luxe Safaritent of een Cubesuite voor glamping met z’n tweeën. Allemaal ingerichte tenten die op jou staan te wachten!

lodgesuite keukenblok

Waar wacht je nog op? Klik op de linkjes voor meer informatie over deze campings en boek ze direct!

Meer campings waar je een ingerichte tent kunt huren in Italië vind je op onze bestemmingspagina, klik daarvoor hier. Fijne vakantie!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Andere campings

Ca’Savio

Adriatische kust, Italië

  • Voor strandliefhebbers
  • Familiecamping
  • Dichtbij Venetië

Niet ver van Venetië ligt het grote vakantiepark Ca'Savio. De camping heeft in totaal zes zwembaden en ligt bij een geweldig zandstrand!

Laguna Village

Adriatische kust, Italië

  • Volop waterplezier
  • Breed zandstrand
  • Afwisselende omgeving

Camping Laguna Village ligt midden in het groen en op steenworp afstand van de prachtige Adriatische Kust. Het zandstrand ligt aan je voeten!

Pagina delen

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Blogcategorieën

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Glamping.nl