Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De nieuwste trends op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Inspiratie op doen voor je volgende glamping vakantie en benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van glamping? Kom langs op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht! Zo stel je zelf je perfecte glamping vakantie samen voor volgend jaar.

Van caravans pimpen tot proefritjes maken

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is ook voor mensen die van een luxe kampeervakantie houden genoeg te doen en te zien! Maak bijvoorbeeld een proefritje in een super-de-luxe camper of help bij het pimpen van een caravan. Ga langs bij de verschillende camper-exploitanten om de meest luxe campers te spotten en wie weet maak jij volgend jaar een camperreis. Je maakt tijdens de beurs zelfs kans om een camperreis te winnen. Vergeet dus zeker niet mee te doen met de loterij. Nog nooit eerder met een camper op vakantie geweest? Ga naar het plein ‘Camperen voor Broekies’ en hoor hier alle ins & outs op het gebied van campervakanties. Zo weet je zeker dat je campervakantie een vakantie wordt om nooit te vergeten.

Een upgrade van je kampeervakantie

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kamperen? Breng dan een bezoekje aan het Innovatieplein. In verschillende presentaties hoor je hier over de nieuwste trends. Zo bestaat er smartphone-bediening voor je camper of caravan. Via een applicatie op je telefoon kun je de airco alvast aanzetten of kijken hoeveel gas er nog in je gasfles zit. En wil je ‘s avonds ook in de iets minder warme maanden nog lekker buiten kunnen zitten? Schaf dan een verwarmde campingstoel aan: de Outchair. Hiermee blijf je de hele avond lekker warm. Zo geef je je kampeervakantie de upgrade die het verdient.

Een unieke kans: kamperen in het centrum van Utrecht

Misschien niet de meest luxe kampeerbestemming, maar zeker wel een originele: een minivakantie in het centrum van Utrecht. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht kun je een plekje reserveren op de pop-up camping. Een unieke kampeerervaring middenin de stad. Na je bezoek aan de beurs loop je zo de stad in om een hapje te eten aan de gracht of nog even lekker na te borrelen. En de volgende ochtend hoef je je geen zorgen te maken om het ontbijt: er is namelijk een speciale ontbijtservice. Wat een luxe!

Bestel je tickets online met korting

Krijg je al kriebels voor je volgende vakantie en wil je alvast wat voorpret beleven? Kom dan naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs tussen woensdag 11 en zondag 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Tickets bestel je hier vooraf online. Wij zijn er ook bij!

 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl