Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen in de buurt van Venetië

Venetie: het lijkt haast magie. De gondels die door de grachtjes varen, de prachtige huizen aan de zijkant… Het water, overal om je heen. Iedereen wil ooit in zijn leven naar Venetië toe, toch? Het leuke: je kunt in de buurt van Venetië ook nog eens prima kamperen!

Union Lido: een uurtje rijden naar Venetië

Op nog geen uur rijden van Venetië ligt de camping Union Lido. Deze camping is een heus dorpje direct aan zee, waar je je ogen uitkijkt. Een bezoek aan Venetië is een must-do wanneer je op deze camping verblijft, maar de camping zelf is ook geen plek om je te vervelen. Met verschillende zwembaden, diep en ondiep, en een wellness-gedeelte, hoef je je geen minuut te vervelen!

Boek je glamping vakantie bij camping Union Lido

Villaggio Barricata: zee, natuur en Venetië

Denk bijvoorbeeld aan Camping Villaggio Barricata, op anderhalf uur rijden van de romantische stad Venetië. Deze camping, direct aan zee én in een natuurpark, is een prima uitvalsbasis voor een of meerdere uitstapjes naar de stad van de liefde! Op camping Villaggio Barricata is een enthousiast animatieteam aanwezig om de kleintjes te vermaken, maar simpelweg relaxen bij het zwembad of op het strand kan ook natuurlijk.

Boek je glamping vakantie bij camping Villaggio Barricata

Ca’ Pasquali: waar niets moet

Nog zo’n pareltje van een camping aan de Italiaanse kust: Ca’ Pasquali in Treporti Cavallino. Venetië is nog geen uur rijden vanaf deze camping. Een prima uitvalsbasis dus, voor je bezoek aan de stad van de grachtengordels! Ca’ Pasquali is een mooie, overzichtelijke camping waar niets moet en alles mag. Vanuit het zwembad kijk je uit over zee, klinkt mooi toch?

Boek je glamping vakantie bij camping Ca’ Pasquali

adria3

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Laguna Village

Adriatische kust, Italië

  • Volop waterplezier
  • Breed zandstrand
  • Afwisselende omgeving

Camping Laguna Village ligt midden in het groen en op steenworp afstand van de prachtige Adriatische Kust. Het zandstrand ligt aan je voeten!

Glamping.nl