Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Last minute op glampingvakantie!

Nog geen vakantieplannen, maar nog wel graag deze zomer weg? Dat kan! Er zijn nog talloze glampingaccommodaties beschikbaar. Welke dat zijn? Wij zetten in dit blog voor jou drie op een rijtje. Ga last minute op glampingvakantie!

Lac de Miel

Camping Lac de Miel is een perfecte locatie om te glampen. De camping ligt midden in de provincie Limousin, Frankrijk. Het is een vrij luxe camping en is uitermate geschikt voor het gezin. Hetgeen wat deze camping zo luxe maakt is dat de lodgetent en stacaravan beschikken over een terras met meubilair, eigen keuken, badkamer, douche en toilet. Maar dat is nog niet alles. Zo heeft de camping een zwembad en ligt er een strand tegen de camping aan. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven met een entertainmentprogramma, kinderanimatie en minigolf. Hier ga je je niet snel vervelen. Beleef een topvakantie bij camping Lac de Miel.

last minute glamping

Foto van Lac de Miel via Vacanceselect

Rosselba Le Palme

Rosselba Le Palme ligt op het kleine Italiaanse eiland Elba. Deze terrassencamping biedt alles wat je wilt wensen op een glampingvakantie. Geen stress dat je dingen mee moet nemen, alles staat voor je klaar. Zon, zee en strand, je hoeft niet ver te zoeken om deze drie te vinden. Maar er is nog meer! Een groot zwemparadijs met meerdere glijbanen, kinderanimatie, entertainmentprogramma en een aantal sportfaciliteiten. Op de camping heb je de optie tussen een glamptent of een Tendi Safaritent. De Safaritent is iets luxer met een eigen badkamer, douche en toilet. Beide glampingaccommodaties hebben een keuken.

Tendi Rosselba le Palme

Foto van Rosselba le Palme via Tendi

Storängens

Ga je op zomervakantie, dan denken we al snel aan het zuiden van Europa. Zeker als het gaat om een kampeer- of glampingvakantie. Ervaar een echte glampingvakantie midden in de natuur van Zweden bij Storängens. Je verblijft in een Tendi Safaritent. Hier beschik je over een eigen keuken waar je lekker zelf kunt koken en een douche. Niet meer met je spulletjes heen en weer slenteren dus. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om heerlijk tot rust te komen in de prachtige Zweedse natuur. In de buurt is er het een en ander te ondernemen. Zo is het erg lekker om een stukje te fietsen of te wandelen door de natuur.

Storangens

Foto van Storängens via Tendi

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl