Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxe kamperen aan het Nederlandse strand

Glamping in Italië, luxe kamperen in Frankrijk en lekker op vakantie naar Spanje. We zouden bijna vergeten dat ons eigen landje óók perfect geschikt is voor een rustige vakantie! Voor glamping (oftewel glamorous kamperen) zijn er in Nederland legio mogelijkheden. En dat heeft meerdere voordelen: geen lange autoritten meer, geen eindeloze snelwegen en geen verveelde kinderen op de bank. Ik hoor sommigen denken: en het strand en de zon dan? Bij de campings die ik hieronder op een rijtje heb gezet is aan strand in elk geval geen gebrek!

Duynpark het Zwanenwater

Op Duynpark het Zwanenwater kan zowel jong als oud intens genieten. Het ligt op maximaal tien minuten lopen van het strand, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en jij kunt uitrusten. Niet alleen op het strand, maar ook op het park zelf zijn er verschillende mogelijkheden voor de kinderen: een speelterrein, kindermiddagen en culinaire avonden! Overnachten kan in een van de drie soorten glamping accommodaties. De eerste is de Tipitent Jutter, die geschikt is voor vier personen en beschikt over een privé badkamer. Daarnaast kun je overnachten in de Lodgetent Duynlodge. Hier kunnen wel zes personen in en deze heeft een unieke buitendouche. Tot slot kun je kiezen voor de luxe Strandlodge voor acht personen. Deze heeft zelfs een echte badtobbe die je zelf gemakkelijk vol kunt pompen. Met andere woorden: keuze genoeg en gegarandeerd genieten!

duynpark het zwanenwater header

Stoetenslagh

Ben je opzoek naar genoeg watermogelijkheden? Dat kan er bijna geen betere keuze zijn dan Stoetenslagh. Dit vakantiepark beschikt namelijk over én een recreatieplas én een overdekt zwembad én een indoor strand. Ideaal voor de kinderen en tieners dus! Wat betreft activiteiten is het mogelijk om te beachvolleyballen, palmboom te klimmen en zijn er allerlei speeltoestellen beschikbaar. Luxe overnachten kan in de verschillende soorten chaletjes, luxe kampeertenten en Tentlodges. De luxe kampeertenten en Tentlodges beschikken beide over twee slaapkamers en een badkamer (met douche en toilet). De Tentlodges zijn direct gelegen aan het strand dat bij de recreatieplas hoort.

het stoetenslagh

Texel Yurts   

Verblijven op Texel Yurts zal, zonder twijfel, een van je meest unieke ervaringen worden! Dat komt omdat je er overnacht in de ruime Yurts, waarvan je een klein deel hieronder op de afbeelding al kunt zien. Het zijn ingerichte “huisjes” met een zithoek, eethoek, keukenblok en schoorsteentje. Om de ervaring compleet te maken hebben ze zelfs een fornuis dat met hout gestookt moet worden! Het is gelegen midden in de duinen en de kinderen kunnen er onbeperkt spelen. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van het zwembad, de fietsverhuur, de tennisbaan en het restaurant. Glamping was nog nooit zo leuk!

luxe kamperen aan de nederlandse kust

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Blogcategorieën

Twitter


8

Texel Yurts

Fam. Mazon, 9 februari 2017

Bijzonder mooie ervaring

De Texel Yurts liggen op een mooie rustige plek op camping Loodsmansduinen. De Yurt is goed toegerust met goede bedden, houtkachel en keukenspullen. Zo kun je ook zelf koken wat een leuke ervaring is op een houtkachel. Het toiletgebouw is heel netjes en dichtbij de Yurts. Slapen in een Yurt is een bijzondere ervaring. Heel knus, terug naar de basis en dicht bij de natuur. Daarnaast kun je op de fiets de prachtige natuur op Texel verkennen. Wij hebben erg genoten.

Bezocht Texel Yurts in april 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Glamping.nl