Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

4x glamping aan de Franse westkust

De Franse westkust met de Atlantische Oceaan staat garant voor een actieve strandvakantie, waarbij je kunt surfen, wandelen, fietsen, maar óók kunt genieten van de rust, de natuur en vele culturele uitstapjes terug in de Franse en Europese geschiedenis.

Wie houdt van zon, zee, strand en de luxe van glamping, kiest voor een vakantie aan de Franse westkust! Met prachtige streken zoals Normandië en Bretagne; de welbekende Vendée, maar ook Les Landes en de Poitou-Charentes bieden glampings voor een perfecte vakantie.

Camping Le Pin Parasol

Een camping iets verder van de Atlantische Oceaan (zo’n 12 kilometer) maar bomvol activiteiten en aan het Lac du Jaunay. Een meer waar je met het hele gezin kunt kanoën, waterfietsen en lekker zwemmen: de ideale vakantieplek. Na een dagje uitwaaien op het meer kun je op de camping genieten van een ontspannen massage in de hammam, of nog het laatste beetje energie kunt benutten in de fitnessruimte.

Boek je vakantie op camping Le Pin Parasol

Camping Plage des Tonnelles

Iets minder massaal, maar zeker niet minder leuk is camping Plage des Tonnelles. Door de ligging midden tussen de bomen in de duinen van de Vendée heeft deze camping een natuurlijk ruige uitstraling. Je kan vanaf de camping direct het strand op en de zee in, maar je kunt er ook voor kiezen om in het zwembad te springen. ’s Avonds kun je bijkomen en genieten van een maaltijd in het restaurant.

Boek je vakantie bij camping Plage des Tonnelles!

Camping Domaine des Ormes

Iets dichter bij huis vind je deze echte familiecamping. Deze echte kasteelcamping maakt van je vakantie een groot sprookje vol luxe en genot. Het feit dat de camping midden in de natuur ligt benadrukt het sprookjeseffect van het kasteel. Wie deze camping bezoekt, hoeft er eigenlijk niet meer weg: er is van alles te beleven en de camping heeft zelfs een eigen 18-hole golfbaan!

Boek je vakantie bij camping Domaine des Ormes!

Camping Domaine Le Midi

Deze camping vind je op het eiland Noirmoutier tegenover de Vendée. Het is een van onze eigen favorieten vanwege de rust van het eiland en de directe ligging aan het strand. Mocht het water van de zee nog net iets te koud zijn voor je, dan heeft de camping een overdekt, verwarmd zwembad waar je heerlijk kunt zwemmen. Het eiland waarop de camping zich bevindt is met een brug verbonden met het vasteland, waardoor je de Vendée makkelijk kunt bezoeken voor uitstapjes in de omgeving.

Boek je vakantie op camping Domaine le Midi!
f-85630_1_018

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl