Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Neem je fiets mee op Glamping vakantie!

Nederlanders zijn gek op fietsen, en waarom zou je dit ook niet gaan doen tijdens je Glamping vakantie? Het is een heerlijke manier om te ontspannen en de mooiste plekjes te ontdekken. Verken de omgeving per fiets of mountainbike, er zijn in de buurt van campings vaak erg mooie fietsroutes te vinden. Fietsen huren? Niet nodig! Maak het jezelf makkelijk door je eigen fiets of mountainbike mee te nemen. Zo ben je vrijer, kun je gaan en staan waar je wilt en heb je geen onnodige extra kosten doordat je fietsen moet huren.

Daarnaast is het meenemen van je fiets ook handig om jezelf wat sneller te verplaatsen op de camping zelf. En is de dichtstbijzijnde supermarkt in het dorpje verderop nét wat te ver om te lopen? Dan ben je ook blij dat je je fiets mee hebt!

fietsendrager

Hoe neem je je fiets mee op Glamping vakantie?

De makkelijkste manier om je eigen fiets of mountainbike mee te nemen naar je Glamping adres is een fietsendrager op de trekhaak van je auto. Deze zijn meestal geschikt voor maximaal twee fietsen, maar specialist Heuts heeft ook fietsendragers voor drie fietsen! Een fietsendrager op de trekhaak is daarbij handiger dan het vervoeren van de fietsen op het autodak: je hoeft de fiets minder hoog op te tillen en daarbij geeft het minder weerstand wat scheelt in brandstofverbruik.

Reis je niet met de auto? Er zijn ook mogelijkheden om je fiets mee te nemen in de trein of het vliegtuig.

Neem jij je fiets of mountainbike altijd mee op Glamping vakantie?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl