Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op vakantie met het vliegtuig? Huur een auto op de plek van bestemming!

Ga je op vakantie naar een land dat toch nét even te ver is met de auto? Huur een auto op de plek van bestemming! Terwijl jij wacht op je koffer op het vliegveld, staat je huurauto al voor je klaar. Wel één die je zelf van tevoren hebt uitgekozen natuurlijk. Klinkt ideaal toch?

De plek van bestemming

Ons glamping aanbod is ook de laatste tijd weer uitgebreid met bestemmingen als Slovenië, Portugal en Le Marche en natuurlijk met bestemmingen buiten Europa. Stuk voor stuk plaatsen waar een auto wel van pas komt! Zo heeft de Algarve in Portugal een prachtige, uitgestrekte kuststrook met een tal van mooie stranden. Stap in je auto en tour langs de kuststrook, zo kun je stoppen bij elk mooi strandje dat je tegenkomt.

Opkomende vakantiebestemming Slovenië bezit over een prachtige natuur. Rondom je glamping kun je er natuurlijk te voet op uittrekken en zo de pracht van dit land aanschouwen. Maar als je wat meer van de omgeving wilt zien biedt een auto uitkomst. Slovenië beschikt over duizenden grotten, er een paar meepakken is dus zeker een aanrader. Vergeet daarbij ook de meren niet!

HolidayCars

Een auto die voor je klaar staat, lekker toeren en je vakantiebestemming ontdekken op een leuke manier! Dit mag dan ideaal zijn, er is nog wel één ding dat zeker niet onbelangrijk is: de prijs. Niemand wil de hoofdprijs betalen. HolidayCars vergelijkt de prijzen van meer dan 800 aanbieders van huurauto’s. Na het invoeren van je vakantiebestemming en de data dat je een auto wilt huren verschijnt de goedkoopste aanbieder bovenaan. Hierna kies je simpel en eenvoudig een auto uit die je met enkele klikken op de knop reserveert!

Huur een auto - HolidayCars

Huur een auto met korting!

Een keuze kunnen maken tussen het aanbod en de voordeligste huurauto gevonden? Dan plakken wij er nog meer voordeel aan vast. Wanneer je via deze link een auto huurt bij HolidayCars ontvang je 10% korting!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl