Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Perfect voor een vakantie met jonge kinderen: Nienoord!

Als kind kwam ik vaak in Familiepark Nienoord. Een prachtig familiepark volledig ingericht op kleine kinderen. Ik heb me hier jarenlang vermaakt in de mooie overzichtelijke speeltuin waar je vrij rond kunt spelen. Als je op zoek bent naar een glamping bestemming voor jonge kinderen, dan zit je bij Nienoord op een toplocatie!

Nienoord: Landgoed vol verrassingen

Van zwemkasteel tot familiepark: op Landgoed Nienoord vind je volop vermaak voor jong en oud. Je vindt hier een kinderboerderij en talloze attracties. Neem bijvoorbeeld de reusachtige matjesglijbaan of de knusse monorail. Ook vind je hier het grootste miniatuur spoorbedrijf van Nederland. Een paradijs voor kleine kinderen. Houden je kinderen wel van wat avontuur en zijn ze al wat ouder? Vanaf 6 jaar kunnen ze meedoen met Expeditie Nienoord. Een educatieve en informatieve avonturenroute naast het familiepark. Ook het zwemkasteel is een bezoekje waard. Dit subtropisch zwemparadijs met peuterbad en binnenglijbaan zorgt voor volop waterpret. En verblijf je op glamping Nienoord? Dan kun je extra lang genieten van al deze faciliteiten!

Glamping op Landgoed Nienoord

Middenin het sterrenbos op een kwartiertje rijden van Groningen vind je Landgoed Nienoord. Hier kun je terecht voor een heerlijke glamping vakantie in een Cocosweet of Trekkershut. In de Cocosweet blijf je dichtbij het traditionele kampeergevoel, omdat het lijkt op een tunneltent. Toch vind je binnenin volop voorzieningen, die je in een normale tunneltent niet vindt. Zo vind je er een heerlijk bed om in te slapen en een volledig ingerichte keuken. Geen gesjouw met potten en pannen: alles is op locatie aanwezig. Wel zo handig als je optimaal wilt genieten van een vakantie met kleine kinderen. Heb je al die faciliteiten niet perse nodig, maar wil je gewoon een fijn bed om in te slapen? Dan is de Trekkershut ideaal. Er is een Deluxe variant voor de liefhebber.

CocoSweet op Nienoord

De omgeving

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een heel weekend of een hele week op Landgoed Nienoord te verblijven. Er is hier immers genoeg te doen. Verblijf je wat langer op Glamping Nienoord dan is het misschien leuk om een uitstapje te maken naar Groningen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Groninger Museum. Ook een aanrader: het stripmuseum. Hier kijken de kinderen hun ogen uit. Beide musea bevinden zich middenin het centrum van Groningen, waardoor je vanaf hier gemakkelijk de rest van de stad kunt bezichtigen. Zin in iets actiefs? Beklim de Martinitoren en geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Nog op zoek naar een lunchplek waar je ook met kinderen goed terecht kunt? Lunch bijvoorbeeld bij Huize Maas of bij Humphreys aan de Vismarkt.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Nienoord

Groningen, Nederland

  • Verblijf op een landgoed
  • Ruim ingerichte camping
  • Zwemkasteel en Familiepark

Koninklijk kamperen doe je op Nienoord. Een schitterende camping vlakbij Groningen, onder de schaduw van het Sterrenbos. Hier glamp je als een koning.

Pagina delen

Nienoord

Groningen, Nederland

  • Verblijf op een landgoed
  • Ruim ingerichte camping
  • Zwemkasteel en Familiepark

Koninklijk kamperen doe je op Nienoord. Een schitterende camping vlakbij Groningen, onder de schaduw van het Sterrenbos. Hier glamp je als een koning.

Blogcategorieën

Glamping.nl