Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Top 5 populaire glamping bestemmingen van 2017

Op de laatste dag van 2017 is het tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Vorig jaar lichtten we de best gelezen blogs uit, dit jaar zetten we de vijf populairste glamping bestemmingen van 2017 op een rijtje! Van de ruim 280 bestemmingen zijn dit de vijf glampings die het meest bekeken zijn op Glamping.nl

#1 La Guyonnière

Een echte glamping in de Vendée. Met volop zwem- en speelmogelijkheden, een enthousiast animatieteam en topfaciliteiten. La Guyonnière staat daarom niet voor niets op de eerste plek in deze top vijf. Deze glamping biedt verschillende luxe tenten aan, zo is er voor ieder reisgezelschap wel een geschikte accommodatie. Er zijn Lodgetenten voor vier, zes of acht personen. De Family Zen is super-de-luxe en zelfs voorzien van jacuzzi en dakterras met zonnebedjes. Wat wil je nog meer?

guyonniere

#2 Camping Weekend

Een glamping die we met eigen ogen hebben gezien: camping Weekend aan het Gardameer. Vanaf deze vakantieplek heb je het allermooiste uitzicht over het meer en de gezellige bergdorpjes- en steden. Aan faciliteiten geen gebrek, en ook is vervelen absoluut geen optie op deze glamping. Het zwembad met kinderbad in Spotty thema is favoriet, en ook de miniclub is elke ochtend weer gezellig druk. In het restaurant kun je heerlijk eten als je zelf even geen zin hebt om te koken in je glamping tent. Op camping Weekend zijn veel typen glamping accommodaties te boeken, zoals de knusse Cocosuite, een luxe Lodgetent of accommodaties met twee verdiepingen. Voor twee personen is er de Airstay of Cubesuite. Kom je met z’n vieren? Dan is de Airlodge geschikt. Voor een tikkie meer luxe als je met z’n zessen vakantie komt vieren op camping Weekend is de nieuwe Airdreamer perfect.

camping weekend

#3 Le Serignan Plage

Een heus vakantiedorp in het zuiden van Frankrijk. Dat Le Serignan Plage ook in onze lijst meest bekeken glamping bestemmingen van 2017 staat, daar kijken wij niet van op. Het zwemparadijs is fantastisch voor jong en oud, de ligging aan de Middellandse Zee is heerlijk en de faciliteiten van deze glamping zijn fantastisch. Daarbij heb je de keuze uit verschillende typen glamping accommodaties voor vier, vijf, zes of zeven personen. Er is voor ieder wat wils: tenten, chalets, cottages of cabanes. Waar kies jij voor?

serignan plage

#4 Orlando in Chianti

Nog zo’n glamping paradijsje die we zelf hebben bezocht. Tussen de Chianti-wijnvelden, met adembenemend uitzicht op het Toscaanse landschap. Service en gezelligheid staan hier hoog in het vaandel. Enthousiaste animatie, speeltuinen en de zwembanen maken de vakantie voor de kids compleet. In het restaurants worden de lekkerste pizza’s gemaakt en ook voor een koel drankje kun je hier de hele dag terecht. De glamping accommodaties staan onder de pijnbomen, waardoor het er heerlijk koel is. Ook op deze glamping is het assortiment accommodaties groot. Van Tendi Safaritent tot Airdreamer, het is er allemaal!

orlando in chianti

#5 La Torre del Sol

Een glamping die voorzien is van alle gemakken, en dat direct aan het Spaanse strand. Het ideale uitgangspunt voor uitstapjes naar Salou en Barcelona. Daarnaast is La Torre del Sol perfect voor waterratten. Er zijn namelijk prachtige (lagune)zwembaden, een enorme jacuzzi en een apart kinderbad. Hier glamp je in een Lodgetent met sanitair. Deze glamping accommodatie is geschikt voor maximaal vijf personen en één kind.

lodgetent torre del sol

Dit waren de vijf meest bekeken glamping bestemmingen door jullie, de bezoekers van Glamping.nl. Maar we hebben natuurlijk nog véél meer glamping plekjes voor je verzameld. Bekijk het totale aanbod hier!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Village de la Guyonnière

Vendée, Frankrijk

  • Keuze uit 5 luxe Lodges
  • 15 minuten van het strand
  • Animatieprogramma

Camping Village de La Guyonnière is een echte familiecamping in de Vendée in Frankrijk. Ontdek glamping in de luxe Lodges aan het water!

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Le Sérignan Plage

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Water- en wellnessparadijs
  • Aan de kust
  • Oude Romeinse stijl

Verblijf in het Franse Languedoc-Roussillon en heb de vakantie van je leven bij le Sérignan Plage, een luxe accommodatie met een heus zwemparadijs, een grote indoorspeeltuin en vele activiteiten als paardrijden, wellness en een animatieteam.

Glamping.nl