Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Proef de Twentse gastvrijheid op camping Mölke

Aan het kabbelende riviertje de Regge, in het Overijsselse plaatsje Zuna, vind je vakantiepark & camping Mölke. Op deze prachtige vakantieplek kun je het hele jaar terecht voor een heerlijk weekendje weg of een langere vakantie met het gezin. Er is hier zó veel te doen, het hele jaar door is er volop vermaak voor jong en oud. Het zwembad en het speelparadijs zijn favoriet bij de kinderen.

Over kinderen gesproken…

Elke vakantieperiode staat er een enthousiast animatieteam voor je klaar op camping Mölke. Wekelijks wordt er familiebingo georganiseerd, elke avond is er meeleeftheater en er zijn elke dag diverse sport- en spelactiviteiten. Het traditionele broekhangen boven het riviertje de Regge is populair onder jong en oud!

binnenspeeltuin camping molke

Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich uren vermaken. Camping Mölke heeft onder andere showbowling en een overdekt zwembad. Daarnaast is er een grote binnenspeeltuin met ballenbak, touwbrug, een airtrampoline en nog veel meer. Gaaf! De binnenspeeltuin is centraal gelegen bij de horeca gelegenheden. Dus als de kinderen lekker aan het spelen zijn kun jij genieten van een kop koffie, lekkere lunch of diner. Leuk weetje: toen de binnenspeeltuin in 1995 gebouwd werd, was het de eerste binnenspeeltuin in ons land!

Ontdek Overijssel vanaf camping Mölke

De omgeving van camping Mölke is afwisselend. Proef de Twentse gastvrijheid tijdens een wandeling, fietstocht of een tochtje over de rivier. Wist je dat Mölke één van de River Flight campings is? Bij dit concept kun je campinghoppen in Overijssel en op deze manier de mooiste plekjes van de provincie ontdekken. Kies je voor een Glamplodge, Reggecottage, Reggehooiberg of de gloednieuwe Boomhut aan de rivier? In deze luxe accommodaties zul je zeker niets te kort komen..

camping molke

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Mölke

Overijssel, Nederland

  • Aan een riviertje
  • Rustige omgeving
  • Binnenspeeltuin en bowling

Voor een goed verzorgde glamping vakantie in Twente ben je bij Mölke op het goede adres. Geniet van vele activiteiten en een overdekt zwembad.

Blogcategorieën

Glamping.nl