Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tips voor de eerste keer glampen

Het zal vast even wennen zijn, van traditioneel kamperen naar vakantie vieren op een glamping. Je hoeft niet meer uit te rekenen hoe laat je precies op de camping aankomt, want als je een grote tent op moet zetten kost het wel wat tijd. Op een glamping staat alles al voor je klaar en je hoeft alleen maar een koffer met kleren mee te nemen! Vergeet alleen niet om voorhand even boodschappen te doen om je eerste dag op een glamping al goed in te luiden. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen aan glamping: gemak, luxe, ruimte.. En nog veel meer. Maar in dit blog geef ik graag tips voor de eerste keer vakantie op een glamping!

Geniet van het gemak

De gouden regel van vakantie vieren is natuurlijk genieten. Wat ik altijd meemaakte is dat je door en door kampeerder alsnog wel eens in de stress kan schieten. Zat er toch geen gat in het tentdoek? Heb ik nou wel of niet het luchtbed getest? Je wilt natuurlijk niet op de grond liggen.. Dan kan ik je maar één tip geven: laat alles los en geniet van het gemak. Als je gaat glampen staat immers alles voor je klaar en hoef je je geen zorgen te maken over luchtbedden. In een glamping accommodatie slaap je in een heerlijk comfortabel bed!

Me-time

Hoewel dat misschien raar klinkt aangezien je op vakantie gaat, maar als met een stel kinderen aan de eettafel zit, kan het moeilijk zijn om toch je eigen momentjes te pakken. Maar daar hebben veel glamping accommodaties een oplossing voor: een luxe hemelbed, een bad op pootjes of vanuit je bed naar de sterrenhemel kijken? Geniet dan van een Lodgesuite of een Airlodge. De luxe faciliteiten zijn er, maar gun jezelf ook vooral de momentjes om daar echt van te genieten!

lodgesuite slaapgedeelte

Dit waren mijn gouden tips voor een eerste keer op een glamping! Heb jij nog meer tips? Laat ze ons weten via social media!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Laguna Village

Adriatische kust, Italië

  • Volop waterplezier
  • Breed zandstrand
  • Afwisselende omgeving

Camping Laguna Village ligt midden in het groen en op steenworp afstand van de prachtige Adriatische Kust. Het zandstrand ligt aan je voeten!

Blogcategorieën

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Glamping.nl