Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitwaaien op Duinzicht aan de Zeeuwse Kust!

Als echte strandliefhebber neem ik me elk jaar weer voor om vaker een bezoek te brengen aan het strand in eigen land. Want ook Nederland heeft mooie stranden waar je heerlijk kunt uitwaaien! Wanneer de temperatuur het toelaat strijk ik graag met m’n handdoek in het zand of geniet van een lekker drankje bij een gezellig tentje, met uitzicht op zee uiteraard. Niets heerlijker dan de lucht van de zee en het klotsen van de golven. Maar ook wanneer de zon zich niet laat zien is het aangenaam om een strandwandeling te maken, even helemaal je hoofd leegmaken. Tijdens een verblijf in Zeeland kun je op en top genieten van de Nederlandse kust! Een echte aanrader: uitwaaien op Duinzicht. Lees in dit blog waarom deze glamping bestemming er eentje is om te onthouden.

Uitwaaien op Duinzicht

Waarom Duinzicht zou je denken? Nou, er zijn tal van redenen te bedenken waarom uitwaaien op Duinzicht een goed idee is! Deze camping is gelegen op het Zeeuwse eiland Walcheren, waar je de zonnigste stranden van Zeeland vindt. Laat Duinzicht zich dan ook nog is op loopafstand van het strand bevinden. Vanuit je safaritent op de camping wandel je door de prachtige duinen zo naar de kust. De safaritenten op deze glamping bestemming zijn van alle gemakken voorzien. Heerlijk is dat ze een ruime veranda hebben met overkapping, loungeset en ligstoelen. Genieten van het weer, de omgeving en je rust kan dus ook bij je accommodatie zelf.

Glamping - Uitwaaien op Duinzicht - kust Walcheren in Zeeland

In de omgeving

Camping Duinzicht ligt tussen Zoutelande en Vlissingen in, beide uitermate geschikt voor een dagje weg! Bij het horen van “Zoutelande” denk ik meteen aan de songtekst van Blof, en deze plaats doet dit nummer zeker eer aan. Zoutelande wordt dan ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Daarnaast raad ik je aan om vanuit Duinzicht de fiets te pakken naar Vlissingen. De fietsroute alleen al is geweldig maar eenmaal in Vlissingen raak je niet uitgekeken door de authentieke gebouwen en rustgevende omgeving. Pak de Zonnetrein Vlissingen, deze duurzame trein leid je door Vlissingen en zijn trekpleisters.

Glamping - Uitwaaien in Zeeland op Duinzicht - Vlissingen

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl