Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De voordelen van een huurauto

15% korting op huurauto's bij Holiday Cars!

Vakantiebestemmingen zijn soms te bereiken met eigen auto, maar soms is het handiger en fijner, om te vliegen. Vooral nu het glampingaanbod op de website is verbreed naar wereldwijde accommodaties, verdiepen wij ons meer en meer in autoverhuur. Je stapt het vliegtuig uit, zo de huurauto in en hup, naar jouw eindbestemming. Ideaal!

Voordelen van een huurauto

We delen graag enkele voordelen van een auto huren wanneer je hebt gereisd met het vliegtuig zijn vrijheid en flexibiliteit tijdens je vakantie. De eerste: je kunt gaan en staan waar je wilt. Zo kun je bijvoorbeeld eens naar een ander strand, een stad bezoeken of naar een pretpark toe rijden. En dit zonder afhankelijk te zijn van bussen of ander openbaar vervoer, met vaste tijden, soms lang wachten en lange ritten.

Ook is een auto vaak betrouwbaarder dan het openbaar vervoer, vooral in het buitenland. Nu hoor ik je denken: maar wat als ik pech krijg? Autoverhuur bedrijven moeten kosteloos een vervangende auto leveren bij pech. Aanvullend kun je meestal een auto huren op een plek en hem inleveren op een andere plek, wat meer opties biedt voor jouw reis. Naast al deze voordelen is het natuurlijk ook altijd leuk om een andere auto te proberen voor een bepaalde tijd!

Holiday Cars

De organisatie die wij bijzonder fijn en betrouwbaar vinden is Holiday Cars. Dit bedrijf biedt wereldwijd huurauto’s aan tegen een betaalbare prijs. Want zeg nou zelf, zo’n vakantie is al duur genoeg! Hoe het werkt? Heel simpel. Je zoekt op de website van Holiday Cars op jouw bestemming en de periode, hieruit komt een uitgebreid aanbod dat diverse aanbieders vergelijkt en vervolgens kun je via de website direct boeken. Holiday Cars biedt je dus een volledig overzicht met de beste deals op één website, handig! En het mooiste is nog dat wij als Glamping.nl onze lezers 15% korting mogen geven op autoverhuur bij Holiday Cars via deze link.

Dus ben je nog opzoek naar een huurauto? Boek van te voren om hoge prijzen te voorkomen en gebruik onze kortingslink voor15% korting!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Huttopia Parque de Doñana

Andalusië, Spanje

  • Aan de rand van het Nationale Park Doñana
  • Canadese tenten en lodges
  • Concerten en openluchtbioscoop

Huttopia Parque de Doñana is een camping gelegen aan de rand van het Nationale Park Doñana, waar kampeerders kunnen genieten van een prachtige natuurlijke omgeving, comfortabele accommodaties en diverse recreatieve voorzieningen.

Pagina delen

Glamping.nl