Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Wintersporttrend: Glamping!

Duizenden Nederlanders zoeken elke winter de sneeuw en de bergen op voor een weekje op de latten. Ook ik geniet jaarlijks weer van een heerlijke wintersportvakantie. De meeste mensen verblijven in een hotel of appartement, maar deze winter zijn de mogelijkheden flink uitgebreid en hoe! Je kunt inmiddels op de mooiste locaties midden in een skigebied verblijven in een prachtige originele accommodatie. Ik heb het dan natuurlijk over de wintersporttrend glamping.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je nu wilt verblijven in een skihutje middenin de sneeuw of in een luxe iglo met alles erop en eraan, er is volop keuze aan winteraccommodaties. Wil je naar Frankrijk of Oostenrijk? Naar Finland of Noorwegen? Het ligt er maar net aan wat voor wintersport je beoefent en welk skigebied jouw favoriet is.

In Finland kun je overnachten in een prachtige iglo. Je kunt hier mooie trektochten maken en ’s avonds lekker opwarmen in je iglo met glazen dak waar je uitkijkt op de sterrenhemel. Zelf ga ik deze winter naar Oostenrijk. Ook hier vind je volop glamping accommodaties. Op Ferienparadies Natterer See vind je bijvoorbeeld Safarilodgetenten, Woodlodges en Boomstammen, waarin je de gehele winter kunt verblijven.

Waarom deze winter gaan voor glamping?

Verblijf je elke winter in een appartement op een vakantiepark? Waarom zou je deze winter niet kiezen voor een glamping? De accommodaties zijn bijzonder en zien er mooi uit, maar bovendien ook voorzien van alles wat je nodig hebt. Een bijkomend voordeel is dat de accommodaties vaak midden in de natuur liggen, waardoor je elke morgen wakker wordt met uitzicht op een prachtig berglandschap. Met een beetje geluk stap je zelfs vanuit je glamping accommodatie zo de piste op.

Ben je met de kinderen op vakantie? Hoe gaaf is het dat zij mogen slapen in een boomhut of safaritent! Dat is toch veel leuker dan een appartement? Ook als je met een grote groep op wintersport gaat, is winter glamping een aanrader. Je hebt de hele groep bij elkaar verdeeld over de verschillende glamping accommodaties en kunt ’s avonds gezellig met z’n allen samenkomen in één van de accommodaties. Deze winter heb ik mijn vakantie helaas al geboekt, maar voor volgende winter staat het zeker op mijn lijstje!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Ferienparadies Natterer See

Oostenrijk

  • Midden in de natuur
  • Heerlijk zwemmeer
  • Professionele animatie

Rustig gelegen in de prachtige groene natuur van Tirol, aan een zwemmeer. Een goed verzorgde topcamping voor het hele gezin!

Glamping.nl