Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tip: Zuid-Frankrijk en de Spaanse kust in één glamping vakantie!

Breng jij je vakantie altijd door op één locatie? Probeer eens wat anders en combineer twee campings tijdens je glamping vakantie! Weekje hier, weekje daar… Of langer natuurlijk. In dit blog tip ik je twee campings met luxe glamping tenten voor zes personen, die op slechts 3,5 uur rijden bij elkaar vandaan liggen. De één aan een prachtig meer in Zuid-Frankrijk, de ander aan het Spaanse strand. Het beste van twee werelden! Wat denk je er van?

Relaxen in Zuid-Frankrijk

Direct aan een mooi meer in de Gers, net onder de Dordogne, ligt camping Lac de Thoux. Dit is een echte familiecamping op een prachtig aangelegd terrein. De perfecte plek om een weekje te relaxen met het gezin. De kinderen zullen zich prima vermaken in het zwembad – met kinderbad en glijbanen – en met het animatieteam. Slapen in de bedstee van de Lodgetent Woody zullen ze fantastisch vinden! Deze comfortabele tent beschikt naast de bedstee over twee slaapkamers waardoor deze tent plaats biedt aan zes personen. Douchen doe je lekker in je eigen badkamer in de tent en je bereidt de lekkerste maaltijden in de volledig uitgeruste keuken. De Lodgetent Woody heeft een overdekt terras met tuinmeubilair. Omdat het tentdoek aan de voorkant van de tent helemaal op te rollen is breng je het buitenleven gemakkelijk naar binnen.

Tip: breng een bezoekje aan Toulouse! Een heerlijke stad om een terrasje te pakken en om lekker te slenteren door de oude binnenstad.

campings combineren

Genieten aan de Spaanse costa

Op slechts 3,5 uur rijden van camping Lac de Thoux ligt camping Canyelles, aan de mooie Costa Brava. Hier geniet je van de ideale zon, zee en strandvakantie en verblijf je in een echte glamping tent. Op deze terrassencamping kun je namelijk een gloednieuwe Safaritent Deluxe huren, met volledig uitgeruste keuken, een gezellige zithoek, eigen sanitair en een groot overdekt terras. De Safaritent Deluxe is goed te vergelijken met de Lodgetent Woody, want ook deze tent heeft drie slaapruimtes, waarvan één bedstee! Voor de kids is er op de camping een apart kindergedeelte in het zwembad, een speeltuintje en in het hoogseizoen is er kleinschalige animatie.

Omdat camping Canyelles tussen bergen en zee ligt heb je hier het allermooiste uitzicht. Je kijkt uit op de zee en baai en de omliggende heuvels zorgen voor een rustgevend gevoel. En het strand? Binnen een paar minuutjes loop je naar de prachtige baai. Voel het zand tussen je tenen en zoek de nodige afkoeling in de Middellandse Zee. De meeste stranden zijn uitgerust met douches en kiosken, je kunt er dus de hele dag vertoeven. Voor de ultieme relaxdag plof je neer op een ligbed die je op het strand kunt huren.

Een dagje er op uit? Lloret de Mar en Tossa de Mar liggen in de buurt en ook Barcelona is goed te doen: binnen 1,5 uur zit je op La Rambla!

camping canyelles

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Lac de Thoux

Midi-Pyreneeën, Frankrijk

  • Echte familiecamping
  • Direct aan het meer
  • Volop waterpret

Een mooie camping, gelegen aan een groot meer. Je zult hier veel rust en privacy ervaren, en genieten van de kinderen en hun waterpret!

Canyelles

Costa Brava, Spanje

  • Strand op loopafstand
  • Terrassencamping
  • Moderne accommodaties

Een fijne camping op een prachtige locatie. De meeste glamping accommodaties hebben uitzicht op zee. Barcelona ligt op een uur rijden!

Categorieën

Glamping.nl