Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Boeken voor je glampingvakantie

We kunnen er niet omheen: glamping is populair. Naast dat je op onze website van alles kunt lezen hierover, zijn er ook genoeg boeken voor je glampingvakantie te vinden. Of je nu voor het eerst gaat of al vaker bent geweest, onderstaande boeken zijn altijd leuk om alvast in de vakantiesfeer te komen. Bovendien leer je zo ook alle ins and outs over het glampen. Dus als je net als ik ook dol bent op glamourous kamperen en lezen, is dit artikel perfect voor jou.

1. Glamping Guide

In deze glampinggids die maar liefst 450 pagina’s telt, lees je alles over dit verschijnsel dat sinds een aantal jaar razend populair geworden is. Zo staat de gids vol met informatie over unieke accommodaties. Van safaritenten tot aan pipowagens: Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er in. Extra leuk is dat je bij de gids een kortingscode krijgt waarmee je in het hoogseizoen of in het laagseizoen kunt gaan glampen. Tijd om je koffers van zolder te halen!

Boeken voor je glampingvakantie - glamping.nol

Foto van Traveldudes vi Pixabay

2. Comfortably Wild

In Comfortably Wild vertellen Mike en Anne Howard je alles over de oorsprong van het hedendaagse glamping en waarom deze vorm van het verbinden met de natuur zo populair is.
In ieder hoofdstuk komt een bijzondere vorm van glamping in Amerika aan bod, van glampen bij de boer tot aan actievolle glampingvakanties. Laat je inspireren door de indrukwekkende foto’s en ervaringen. Ook biedt deze gids tips om bestemmingen te vinden die bij je passen.

3. The Zen of Tiny

In The Zen of Tiny worden tips gegeven voor wanneer je wilt leven in een glamper, oftewel een camper gecombineerd met glamour. Ze laten zie hoe je gelukkig kunt zijn met een eenvoudige lifestyle in een huis op wielen. Bovendien leer je waar het in deze minimalistische levensstijl om draait. Hoewel dit misschien niet voor iedereen weggelegd is, is het wel leuk om inzicht te krijgen in deze manier van leven.

Boeken voor je glampingvakantie - glamping.nl

Foto van Lucija Ros via Unsplash

4. Glamping with Mary Jane

Een gids geschreven door Mary Jane Butters die je laat zien hoe je kamperen kunt combineren met de nodige luxe. In dit boek krijg je een heleboel tips voorgeschoteld, waardoor je direct zin hebt in een glampingvakantie.

5. Glamping Journal

In de Glamping Journal kun je je glampingvakantie van a tot z plannen. Naast planner dient het ook als Memory Book, waar je de leukste ervaringen en hoogtepunten in kunt opschrijven. Zeker niet onbelangrijk is dat je ook ruimte hebt om je uitgaven bij te houden, waardoor je dus zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Dit waren mijn tips voor boeken voor je glampingvakantie. Welk boek is jouw favoriet?  

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Les Ranchisses

Familie Koopman, 12 februari 2016

Mooie schone camping!

Mooie, schone camping, veel te doen voor onze kinderen. Prachtige omgeving.

Omgeving tips

Wandeling in de heuvels rondom de camping, route naar Pont d’Arc en verder, plaatsje Labeaume, kanoën vanuit La cool douze bij Balazuc.

Bezocht Les Ranchisses in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl