Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glampen in een boomhut in de herfstvakantie

Waar denk je als eerste aan als je denkt aan de herfst? De oranje bladeren? Gezellig samen binnen zitten? Lekker herfstvakantie vieren? Dit kun je allemaal combineren. Vier deze herfstvakantie in een wel heel speciale accommodatie: de boomhut.

Herfst blog glamping

Foto via Pixabay

Hoog en droog tussen de gele, oranje en rode bladeren kun je verblijven in een boomhut. Hier zijn de 3 best beoordeelde boomhutten in Nederland!

1. De Efteling

In vakantiepark Loonsche Land heb je drie soorten themakamers: Boomzicht, Duinzicht en Waterzicht. En je raadt het al de accommodatie Boomzicht is perfect als je op zoek bent naar een boomhut. Elke accommodatie heeft naast lekkere bedden ook een eigen badkamer, keuken en woonkamer incl. bank en tv. Zo heb je alles bij de hand om samen wat quality time door te brengen.

Bij de Efteling hoef je je ook geen zorgen te maken of je je wel kunt vermaken. Bij een verblijf in het vakantiepark krijg je namelijk ook onbeperkte toegang tot het attractiepark!

Deze accommodatie is beoordeeld met maar liefst een 8,6 op Zoover.

Boomhut bij De Efteling

Foto van Boomzicht bij De Efteling

2. De Reeënwissel

Ook de Reeënwissel is een leuke bestemming als je met kids op vakantie gaat. Er zijn veel mogelijkheden om te sporten, klimmen en klauteren. Je kunt ook lekker een middagje zwemmen op het park of een bezoekje brengen aan de manege. En ook als het regent heb je genoeg ruimte om je te vermaken; er is namelijk een speelzolder.

Elke boomhut heeft hier een eigen terras waar je lekker in het zonnetje kunt zitten, een eigen badkamer en een keukentje.

Je hoeft echter niet op het park te blijven. In de omgeving is er ook genoeg te beleven! Er zijn pretparken, mooie natuur en culturele bezienswaardigheden in de buurt.

De boomhutten van de Reeënwissel worden beoordeeld met een dikke 8,8 op Zoover.

Boomhut op de Reeënwissel

Foto van De Reeënwissel

3. Buytenplaets Suydersee

De boomhutten van Buytenplaets Suydersee hebben ook een eigen terras! Met een heerlijk groen uitzicht is dit een ideale plek om tot rust te komen. Kinderen kunnen zich (gratis) vermaken in het subtropisch zwemparadijs de Koploper of in de knuffelweide. In de buurt heb je ook een winkelcentrum en een leuke binnenspeeltuin.

Wat Buytenplaets Suydersee bijzonder maakt zijn niet alleen de accommodaties, maar ook de service. Niet voor niets krijgt deze bestemming zulke goede reviews! De eigenaar en het personeel staan altijd klaar om je te helpen en tips te geven voor leuke uitjes in de buurt. Bezoekers zeggen dan ook helemaal relaxed het terrein te verlaten.

Buytenplaets Suydersee heeft een mooie 9,0 weten te scoren op Zoover.

Boomhut op Buytenplaats Suydersee

Foto van Buytenplaats Suydersee

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

De Reeënwissel

Drenthe, Nederland

  • Klim- en klauterbos
  • Met manege
  • Fiets- en wandelroutes

Wanneer je op eigen bodem wilt genieten van een mooie omgeving en bruisende activiteiten, dan is een glamping verblijf op camping De Reeënwissel perfect.

Buytenplaets Suydersee

Flevoland, Nederland

  • Diverse bijzondere accommodaties
  • Grote vuurplaats
  • Knuffeldierenweide

Kies voor een bijzondere vakantie in Nederland bij Buytenplaets Suydersee. Hier slaap je in een boomhut, een stoere rioolbuis, zeecontainer of een pipowagen!

Glamping.nl