Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De Fruithof: Een spetterend walhalla voor de hele familie

Het is zover! De zomermaanden breken aan en de vakantiekriebels in je buik beginnen! Toch is het niet altijd gemakkelijk om een bestemming te vinden waar werkelijk het gehele gezin zich uit kan leven. Maar wat als ik je nu eens vertel dat een dergelijk vakantieparadijs zeker bestaat? De Fruithof haalt alles uit de kast voor jong en oud! Een heerlijk luxe accommodatie? Check! Een aqua park? Dubbel check! Een enthousiast animatieteam? Jazeker! En een avontuurlijke zwemvijver? Ongetwijfeld! Dus, lees jij mee waarom deze vakantiebestemming 5 sterren waardig is?

Kampeerervaring waar je u tegen zegt

Je zoekt eigenlijk gewoon dat heerlijke thuisgevoel dat je hebt als je je eigen vertrouwde woonkamer binnenstapt. Stel je voor dat je dat ook kunt hebben op je vakantiebestemming! Je verblijft in een heerlijk luxe chalet dat van alle gemakken voorzien is. De sfeervolle inrichting en het ruime terras geven je een fijne thuiskomst na een lange vakantiedag. Je voelt je toch helemaal koning/koningin met je eigen sanitair en keuken binnen handbereik? Ontdek het allemaal bij De Fruithof!

Capfun De Fruithof

Foto van Chalet via Capfun

Waterratten kunnen hun geluk niet op

Van een spacebowl glijbaan roetsj je normaal gesproken alleen maar naar beneden in je dromen. Maar wat als ik je vertel dat dit sprookje met vier grote waterglijbanen gewoon realiteit is? Duinrell is hier niks bij! Van de 45 meter lange glijbaan blijf je maar gillen van plezier. En je geluk kan al helemaal niet op wanneer je de zwemvijver bereikt. Terwijl de ouders tot rust komen op een luchtbed dobberend op het water of een boek lezen in de zon, ravotten de kinderen in het water. Wie bouwt het mooiste zandkasteel op het zandstrand? Ben je de kinderen even kwijt? Dan vind je die vast in de waterspeeltuin. Hier is het lachen, gieren en brullen met de andere kinderen. Is het weer even wat minder? Dan gaat letterlijk het dak eraf! Het openlucht zwembad verandert in een handomdraai in een spetterend overdekt zwembad.

Foto van Spacebowl via Capfun

Flip, Fleur en tuinkabouter Frits

We weten allemaal dat een animatieteam leuk is, maar niet altijd je van het. Bij De Fruithof weten ze er echt een feestje van te maken! Er worden heel veel activiteiten georganiseerd voor de kleine gasten, maar uiteraard worden de papa’s en mama’s en opa’s en oma’s zeker niet vergeten! Overdag worden de leukste spelletjes, speurtochten en knutselactiviteiten georganiseerd en ’s avonds kan heerlijk meegezongen worden met de theatershows. Zing jij uit volle borst mee? Bovendien worden er workshops, roofvogelshows en disco-avonden georganiseerd. Kom je ook?

De Fruithof

Foto van Flip, Fleur en Frits via Capfun

Ben je helemaal verkocht en klaar om de leukste vakantie ooit te vieren bij De Fruithof? Klik hier voor meer informatie!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Camping Le Fief

Familie Houben, 4 december 2018

Mooi en verzorgd

Zeer mooi en verzorgd vakantiepark, glamping huisjes zeer nieuw en netjes. Waterpretpark is heel fijn voor kids, strand dichtbij. Voorzieningen in camping (winkeltje en restaurant e.d.) OK.

Tips in de omgeving

Strand/zee, duikboot bezoeken in Saint-Nazaire, dierentuin Sauvage.

Bezocht Camping Le Fief in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl