Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgelicht: Camping Les Chelles

Les Chelles is een kleine, gezellige familiecamping met 50 plaatsen voor tent, caravan of camper. Ook zijn er accommodaties te huren. De luxe, avontuurlijke Tendi Safaritent (max. 6 personen) is ook op deze camping te huren! Deze Tendi Safaritenten staan op een apart plateau. Op deze camping heb je een eigen BBQ bij de tent.

De camping is voorzien van een visvijver, zwembad en restaurant met klein terras én WiFi. Ook aan de kinderen is gedacht: er is een apart kinderbad, kleinschalige (Nederlandstalige) kinderanimatie, een speeltuin en sportterrein.

Camping-Les-CHelles-Safaritent-2.1

Omgeving

Camping Les Chelles is gelegen in de streek de Auvergne. De camping ligt midden in het Parc Naturel du Livradois Forez in de groene, heuvelachtige omgeving van de Puy-de-Dôme. Het dorpje Olliergues ligt op ongeveer 5 km van de camping en biedt u naast interessante bezienswaardigheden zoals een prachtig Romaanse kerk, een kasteel en een aantal musea ook diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de omgeving kunt u ook heerlijk fietsen, wandelen, mountainbiken of kanoën!

Een dagje er op uit? Ga naar Vulcania, een activiteitenpark over vulkanen bij Clermont-Ferrand, of Zoo du Bouy, een leuke dierentuin bij Ambert!

Bekijk hier Camping Les Chelles op Vacanceselect!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl