Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Dichtbij glampen, maar toch in een ander land!

Niets is leuker dan glampen in Duitsland. Ook al is Duitsland redelijk dichtbij voor ons, de natuur is toch net iets anders. Denk bijvoorbeeld aan de mooie bergen, waar je in de winter lekker snel vanaf kunt glijden met de ski’s. Of wat dacht je van de mooie natuurgebieden zoals het Nationaal park Harz? Juist, de Duitse natuur is echt prachtig. Daarom laat ik jullie vandaag kennismaken met glamping in Duitsland.

Glamping Resort Bliesgau

Voor de natuurliefhebbers onder ons: ga hier zeker eens glampen! In het Duitse Saarland vind je Glamping Resort Bliesgau. Wat Bliesgau nu zo bijzonder maakt? Allereerst biedt dit resort unieke accommodaties aan, die je niet snel ergens anders zult vinden. Alle glampingaccommodaties zijn aangepast aan de omgeving waar zij zich bevinden. Zo kun je lekker genieten van het uitzicht op je eigen zonneterras in de sun garden of de woodland garden, kun je gezond onder een appelboom slapen bij de orchard en kun je er voor kiezen om bij de vineyard te verblijven. Hier heb je als privilege dat je lekker van je eigen wijn kunt proeven. Klinkt goed toch?

Verder zijn de kamers voorzien van airconditioning, vloerverwarming, koelkast, koffiezetapparaat en een comfortabel bed. Omarm jezelf dus met luxe en kies jouw favoriete accommodatie! Zodra je lekker bent gesetteld, kun je ervoor kiezen om mooie wandelingen te maken in het UNESCO bioreservaat. Ontdek de mysterieuze grotten in Homburg, klauter in de bomen bij Fun Forest of ga op verkenningstocht in de Garten der Sinne. Als kers op de taart kun je na een actieve dag, heerlijk tot rust komen in Saarland Thermen. Laat je lichaam en geest ontspannen in de Turkse stoombaden.

Glamping Resort Bliesgau accommodaties glamping in Duitsland

Foto van Glamping Resort Bliesgau

Park Hochsauerland

Nog niks geboekt voor de winter en wil je er vroeg bij zijn? Geen zorgen, Park Hochsauerland is perfect voor jou en je gezin om de kerstvakantie door te komen! Het park is te vinden in het skigebied van Sauerland. Bekende skireservaten als Winterberg en Willingen zijn makkelijk te bereiken. Ideaal voor wintersportfans. Wat glampen hier zo leuk maakt? Het schitterende uitzicht dat je krijgt bij elke glampingaccommodatie. Doordat de huizen goed verlicht zijn, kun je urenlang naar het uitzicht staren. Zet ondertussen de open haard aan en zak onderuit op de bank met een kop warme chocolademelk. Voor echte luxe kun je er nog voor kiezen om in een VIP accommodatie te verblijven. Hier krijg je een privésauna erbij!

In en rondom het park zijn er veel dingen te beleven voor alle leeftijden. Gooi een strike bij de bowlingbaan, sla een balletje in het golfveld of ga met je kids klimmen in de langste buitenspeeltuin van Europa. Buiten de winter om is Hochsauerland natuurlijk ook goed om te verblijven. Verken de verschillende fiets- en wandelroutes van de omliggende Duitse natuurgebieden of ga met het gezin een spannend potje lasergamen.

glampen bij Hochsauerland

Foto van Hochsauerland

Hilserhof

Glampen is nog nooit zo leuk geweest als bij Hilserhof! Leef als een echte Duitse boer of boerin, maar geniet ondertussen nog wel van luxe. Hilserhof bevindt zich op een boerenterrein in het Zwarte Woud. Begin je ochtend goed met de kinderen en voer de boerderijdieren. Met geluk, hebben de kippen eieren gelegd en ben jij de eerste die ze mag oprapen! Verderop bevindt zich een vijver waar gevist en gezwommen mag worden. Wie van het gezin gaat de grootste vis vangen? Voor de echte waaghalzen zijn er dichtbij de accommodatie ravijnen te vinden waar je vanaf kunt glijden. Daarnaast vind je hier ook nog eens de hoogste watervallen van Duitsland. Dat moet zeker op camera vastgelegd worden! Maak het helemaal af door naar Triberg te gaan waar je verfrissend buiten kunt zwemmen. Vergeet natuurlijk ook niet om het Zwarte Woud verder te verkennen. Dit adembenemende gebergte maakt je verblijf bij Hilserhof als een echt boerensprookje!

Hilserhof Glamping

Foto van Hilserhof

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl