Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Dit neem jij allemaal mee op reis!

De zomervakantie staat alweer voor de deur en dus het moment voor veel mensen om de koffers te pakken en op reis te gaan naar een zonnig oord. Hierbij is het altijd de vraag wat je wel of niet meeneemt. Weten wat je allemaal moet meenemen? Lees dan zeker even mee!

Bedenk met welk vervoer je gaat

Ga je met het vliegtuig? Dan is het verstandig om je bagage te beperken tot een ruimbagage koffer, mede door de enorme drukte op de luchthaven. Maak daarom de juiste keuzes wat je meeneemt en wat niet. Dit artikel helpt jou om deze keuzes te maken, zodat je alleen de noodzakelijke spullen meeneemt. Zo voorkom je een hoop ellende op de enorm drukke luchthaven tijdens je reis. 

Foto via Unsplash

Zorg dat je je kunt identificeren

Het belangrijkste om mee te nemen op reis zijn je reisdocumenten. Hierbij kan je denken aan je paspoort of ID, je medisch paspoort, een bankpas of creditcard en je rijbewijs. Daarnaast is het belangrijk dat documenten zoals een vliegticket, visum of andere reisdocumenten ook worden meegenomen wanneer je op reis gaat. Zo verzeker je jezelf dat je het vliegtuig kunt boorden en dat de reis verloopt zoals jij dat in je hoofd hebt.

Foto via Unsplash

Kleren maken de man!

Ook niet onbelangrijk is dat je voldoende kleding meeneemt op vakantie. Ga je met het vliegtuig, dan is het verstandig om een keuze te maken welke broeken of badpakken wel of niet meegaan. Ga je met de auto, dan is de keuze voor kleding een stuk ruimer. Neem daarnaast genoeg sokken, onderbroeken, jurkjes en t-shirts mee op jouw reis. Ook is het aan te raden om een dunne jas of vest mee te nemen voor de avonden wanneer het wat fris aanvoelt. Zo ben je voorbereid op elke situatie.

Foto via Unsplash

Kom goed verzorgd voor de dag

Naast de ingepakte zwembroeken en t-shirts, is het ook belangrijk om de spullen mee te nemen voor de algemene verzorging. Hierbij kan je denken aan een tandenborstel met tandpasta, scheerspullen, shampoo en aftersun. Maar ook spullen zoals pleisters paracetamol en andere medicijnen die voor jou van belang zijn. Desnoods kunnen bepaalde spullen ook gekocht worden op het vakantie oord. Zo weet je zeker dat je niks te kort komt.

Foto via Unsplash

Denk ook aan de praktische dingen

De bovenstaande spullen is vooral de basis voor wanneer je op reis gaat. Daarnaast is het belangrijk om praktische spullen zoals een telefoonoplader, wereldstekker, boeken of tijdschriften en camera mee te nemen op reis. Altijd handig om bij je te hebben, zo wordt jouw reis nog fijner! Heb je alles ingepakt en ben je door een checklist heengegaan om er zeker van te zijn dat alles in de koffer zit. Dan ben je klaar om op reis te gaan. Veilige reis en veel plezier op jouw vakantie!

Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

7

Lago Maggiore

Familie van der Bij, 12 februari 2016

Gemoedelijke camping

Prettige gemoedelijke camping. Met name de hoek waar stacaravans was mooi ingedeeld met veel privacy (geen hutjemutje/scheerlijn aan scheerlijn). Zwembad was voor kinderen tot 4 jaar te beperkt. Kleine badje konden ze niet zelfstandig in. Mooie omgeving, goede bereikbaarheid. Genoeg voorzieningen (speeltuin, zwembad, zwemgelegenheid bij het meer, bar/restaurant, kidsclub/treintje). Kinderdisco wel wat laat op de avond, had een uurtje eerder gemogen.

Bezocht Lago Maggiore in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Glamping.nl