Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Dit zijn de 3 meest luxe campers ter wereld

Glamping doe je op zo veel manieren en overal! Maar dan is het toch iedere keer de vraag hoe je gaat verblijven. Kies je voor een safaritent, boomhut of toch een tipi? Als je dan naar je favoriete glampingaccommodatie reist, moet je natuurlijk wel denken aan het afsluiten van een autoverzekering. Heb je net een nieuwe auto gekocht? Direct je auto verzekeren moet dan zeker gebeuren! Of ga je voor een luxe glampingaccommodatie die je altijd bij de hand hebt? Dat wordt glampen in een luxe camper! Zo heb je geen last van keuzestress en verblijf je gewoon in je eigen luxe camper. Hieronder vind je de drie meest luxe campers die je zal tegenkomen op de glampingmarkt. Benieuwd naar wat eenieder van deze luxe campers voor jou in petto heeft? Lees dan even mee!

Luxe campers

Foto via Reisroutes

1. Marchi Mobile Elemment Palazzo

Hopelijk heb je veel geld op de bank staan, want anders zul je helaas niet de Marchi Mobile Elemment Palazzo kunnen kopen. Je betaalt voor deze luxe camper écht de hoofdprijs, de camper kost namelijk meer dan 2,5 miljoen euro. Dit maakt het de duurste camper ooit! Maar, dan heb je er ook echt iets moois voor. Van buiten ziet de camper er wel wat vreemd uit, maar van binnen is hij prachtig. Vanuit de cockpit heb je panorama-uitzicht tijdens je roadtrip, terwijl de camper ook een enorm bovendek heeft. Vanaf hier zul je goed zicht hebben op de zonsondergangen en zonsopkomsten. Het is maar net wat je mooier vindt! Daarnaast vind je in deze glamper van Marchi Mobile een sofa die maar liefst vier meter lang is, een bar, een Kichenette, een wijnkast, een ijsmachine en natuurlijk ook een enorm televisiescherm. Het grote bed is overigens gemaakt door het bedrijf dat Britse royals voorziet van bedden. Zó luxe is de Marchi Mobile Elemment Palazzo dus!

2. Unicat Amerigo International

Als je een luxe camper wilt kopen die toch ietwat goedkoper is, dan kun je kiezen voor de Unicat Amerigo International. Alsnog hangt hier ook een hevig prijskaartje aan: 438 duizend euro, waarmee deze camper wel ruim 2 miljoen goedkoper is dan de Marchi Mobile Elemment Palazzo. Ook bij de Unicat Amerigo International is de buitenkant weer niet echt mooi, al is dat natuurlijk subjectief. Je zou sowieso niet van buiten zeggen dat de camper er luxueus uitziet. Toch is dit wel degelijk het geval, al is deze camper veel meer dan dat! Je kunt de camper namelijk ook gebruiken op ruig terrein, waardoor het echt de perfecte luxe camper voor expedities is. Bovendien kan het voertuig meer dan 3 duizend kilometer rijden als je hem helemaal voltankt. Dat wordt een lange roadtrip dus!

3. Featherlite Vantare Platinum Plus

Als je de buitenzijde van de Featherlite Vantare Platinum Plus ziet dan zou je eerder zeggen dat het een bus voor artiesten is waarin ze van concert naar concert gaan. Toch is dit niet het geval, het is namelijk wel degelijk een camper! Een hele luxe zelfs, waar je dan ook voor zult moeten betalen: ruim 2 miljoen euro is de prijs van dit model. Als je zo’n dure camper kunt betalen dan heb je naar alle waarschijnlijkheid vast ook een sportwagen, zo moet de Featherlite gedacht hebben. De wagen heeft namelijk een ingebouwde garage die je kunt uitschuiven. Daarnaast vind je in de camper ook genoeg andere mooie dingen. Zo kun je uiteraard gebruik maken van een plasma-tv, een koelkast en een rvs-vaatwasser. Regent het? Dan kun je een stukje hardlopen op de loopband.

Ben je er al uit waar de reis naartoe gaat met jouw favoriete camper?  Ontdek het bij https://www.reisroutes.nl/

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Vestar

Familie Kienhuis, 18 oktober 2016

Ik kan deze camping aan iedereen aanbevelen!

De ligging van de camping was heel erg mooi. een super mooie baai, en alle voorzieningen zijn aanwezig. Het enige wat onze kinderen miste was een glijbaan, maar verder konden zij zich uitstekend vermaken. Ik heb de camping en de tent nu al aan meerdere mensen geadviseerd.

Bezocht Vestar in juli 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Glamping.nl