Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een kijkje in de nabije toekomst: op vakantie bij glamping Delftse Hout

Delftse Hout is een fijne glamping nabij (jawel!) Delft. Vanaf deze bestemming sta je te voet binnen een kwartier in het hart van de binnenstad. En overnachten? Dat doe je hier in een van de unieke glampingaccommodaties. Op dit moment zijn ze op Delftse Hout druk bezig met de bouw van nieuwe faciliteiten. Zo vier je over een aantal maanden op een prachtig gerenoveerd en modern park vakantie. Ik vertel je in deze blog alles over de vernieuwingen bij Delftse Hout.

Glamping Delftse Hout

Foto van Delftse Hout

Verbouwing in volle gang

Om de gasten een heerlijke vakantie te laten beleven, is Delftse Hout druk bezig met de bouw van gloednieuwe faciliteiten. Momenteel is men druk bezig met de bouw van een nieuw sanitairgebouw, dat als eerste zijn deuren opent. Daarnaast is ook de bouw van een nieuw receptiegebouw en een nieuwe entree in volle gang. Zo is de brug voor de gloednieuwe entree al gearriveerd en zijn beide gebouwen al voorzien van een dak, waardoor binnen de puntjes op de i gezet kunnen gaan worden.

Assistent bedrijfsleider Wilke vertelt vol enthousiasme over de voortgang bij Delftse Hout. Wilke: “Op dit moment is de bouw van het nieuwe sanitairgebouw al in een vergevorderd stadium. In de maanden mei en juni zullen wij de werkzaamheden voortzetten aan de binnenzijde, zoals het betegelen van het gebouw en het ophangen en aansluiten van sanitair”.

Glamping Delftse Hout
Glamping Delftse Hout

Foto’s van Delftse Hout

Tekeningen sanitairgebouw
Glamping Delftse Hout

Een gloednieuwe receptie

Van vernieuwingen op een glamping word ik persoonlijk altijd razend enthousiast en vraag ik me af wat je als gast kunt verwachten in de nabije toekomst. Gelukkig heeft Wilke een aantal veelbelovende foto’s met ons gedeeld.

Om de gasten een warm welkom te kunnen geven, heeft Delftse Hout hard gewerkt aan een gloednieuwe receptie en entree. Deze wordt komende zomer gereed gemaakt en in november in gebruik genomen. De nieuwe receptie en entree komen op een andere plek te staan dan de huidige receptie, waardoor deze dit seizoen nog gebruikt kunnen worden. Zo kunnen gasten aan het begin van hun vakantie arriveren zoals ze gewend zijn.

Net als van de receptie wordt in november 2020 afscheid genomen van het sanitairgebouw en de bijbehorende faciliteiten. Tot die tijd kunnen gasten voor een warme douche terecht in het oude toiletgebouw.

De glamping accommodaties “de Coco’s” hebben een nieuwe locatie gekregen op het park en zijn reeds geopend. Tot eind juni is een van de de twee iglo’s gesloten, de andere is wel in de verhuur. De afbeeldingen van de nieuwe receptie zijn wat mij betreft in ieder geval veelbelovend. Kijk je even mee?

Glamping Delftse Hout
Glamping Delftse Hout

Foto’s van Delftse Hout

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Van (houten) Iglo’s tot aan Coco’s en luxe verhuuraccommodaties. Bij Delftse Hout was en is de keuze aan glampingaccommodaties reuze. Houd je van luxe? Dan kies je voor een accommodatie met eigen sanitair, maar voor wie het echte kampeergevoel wil ervaren zijn er ook accommodaties zonder eigen sanitair. De grashut is daar een goed voorbeeld van: een sfeervolle accommodatie met uitzicht over het recreatiemeer. Bovendien is het ook nog eens compleet ingericht met een tafel, zitgelegenheid, verwarming én verlichting. Voor de avontuurlijke en sportieve gasten zijn de (houten) Iglo’s meer dan geschikt. Uitgerust met de nodige luxe, maar toch ook ideaal om het moderne kampeergevoel te behouden. Op het gazon rond de Iglo is genoeg ruimte voor wat beweging. Een ding is zeker: er is voor ieder type gast wel een geschikte accommodatie te vinden.

Bij een luxe vakantie denk ik ook aan goed eten en aan terrassen. Delftse Hout is het hiermee eens en gaat daarom ook aan de slag met de bouw van een brasserie met terras. Zie jij jezelf al zitten in het zonnetje aankomende zomer?

De huidige situatie op Delftse Hout

Tijdens de verbouwing staat Delftse Hout klaar om gasten te ontvangen. Dit geldt ook ten tijden van het coronavirus. Zo zijn er verschillende maatregelen genomen om jong en oud in een zo veilig mogelijke omgeving een geweldige vakantie te kunnen bieden. Vakantiegangers met eigen sanitair zijn welkom op de camping. Heb je nu geen eigen sanitair maar wil je toch vakantie vieren? Dan kun je terecht in een van de accommodaties op de camping die beschikken over een eigen toilet en douche. Ondertussen kunnen de kids onbezorgd spelen in de speeltuin en zijn er vanaf de schoolvakantie weer animatieactiviteiten waar ze aan mee kunnen doen. De andere gasten moeten nog heel even geduld hebben, want per 1 juli gaat de slagboom voor alle vakantievierders omhoog.

Ben je enthousiast geworden over de vernieuwingen bij Delftse Hout? Boek dan je vakantie voor aankomende zomer (of het najaar) en bewonder de gloednieuwe faciliteiten zelf!

 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

9

Europing

Familie Kuijpers, 16 februari 2016

Rome in de buurt

Mooi gelegen, grotendeels in het bos, direct aan een mooi zandstrand. Het zwembad is fijn met voldoende ligbedden. Het restaurant is goed. Er is een voetbal-grasveld. De supermarkt biedt wat nodig is. Nadeel is wel de hoge prijs voor de huur van een tennisbaan en het kunstgras voetbalveld. Ook is het een nadeel dat er geen gratis wifi is. De camping ligt ver van Tarquinia en andere bewoonde gebieden dus om op pad te gaan heb je altijd de auto nodig (fietsen is niet aan te raden op de landwegen die slecht geasfalteerd zijn en waar auto’s hard rijden).

Bezocht Europing in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl