Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een kijkje in de nieuwe accommodatie van Luxetenten: Romanov Residence

Luxetenten.com bestaat 10 jaar en dat vieren ze op een wel heel bijzondere manier. Ze breiden namelijk het assortiment uit met een splinternieuwe collectie. Uniek is die collectie zeker want de tenten zijn zo mooi dat je er zelfs je huwelijksnacht in door zou willen brengen (echt). De collectie komt tot stand in samenwerking met het designbureau “Black Sheep Productions”.  En dat is dan ook echt terug te zien in het design en de aankleding.

Romanov Residence - Glamping

Foto van Luxetenten

Het eerste model: Romanov Residence

Ben je ondertussen al benieuwd naar de nieuwe collectie tenten? Lang hoef je niet te wachten want het eerste model is afgelopen dinsdag 12 februari gelanceerd en wij hebben hem al gezien. En eerlijk is eerlijk, dit is een exemplaar waar je op slag verliefd op wordt: glamping to the next level! Want al blijft het luxe kamperen (met extra veel luxe in dit geval) heb je hier ook het gevoel alsof je in een vijfsterrenhotel verblijft. Nog niet helemaal overtuigd? We geven je graag een kleine sfeerimpressie.

Foto van Luxetenten

Foto van Luxetenten

Breng het buitengevoel naar binnen

Het buitengevoel naar binnen brengen is natuurlijk iets dat bijna onlosmakelijk verbonden is met glamping. Maar in Romanov Residence gaat het net een stapje verder. Deze accommodatie heeft een super groot terras waarop je geniet van een panoramisch uitzicht. Je kunt hier met het hele gezin dineren aan de grote stijgerhouten tafel. Op dat terras vind je ook een hottub en een barbecue, perfect om ultiem te genieten van het buitenleven. Maar daar is nog niet alles mee gezegd want dat buitengevoel is ook in het interieur en de aankleding daarvan doorgevoerd. Subtropische planten, houten details en groene muren zorgen voor een bijzondere sfeer. Voeg daar de knusse woonkamer met houtkachel aan toe en het plaatje is compleet. Kijk nog even verder, maar je bent gewaarschuwd. Na het zien van deze foto’s wil je hier het liefst gewoon wonen.

Eettafel Romanov Residence - Glamping

Foto van Luxetenten

Woonkamer Romanov Residence - Glamping

Foto van Luxetenten

Ingang Romanov Residence - Glamping

Foto van Luxetenten

Wil je meer weten over Luxetenten.com? Lees dan verder. 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl