Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een vakantie vol activiteiten bij vakantiepark Het Stoetenslagh

Nog een paar maandjes wachten en het is zover! De zomervakantie is weer aangebroken. Juist in de maanden voor deze grote vakantie is het belangrijk om eens te kijken waar we naartoe willen dit jaar. De kids willen een vakantie vol gave activiteiten met de leukste animateurs en de volwassenen willen soms even een momentje rust en ontspanning tijdens de vakantie. Bij vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh beleeft jong en oud een vakantie om niet meer te vergeten. Spring op de springkussens, klim in de palmbomen of roetsj van de glijbanen. Iedere avond kom je weer heerlijk tot rust in jouw luxe accommodatie. Ben jij benieuwd wat dit gave vakantiepark te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Zwemplezier

Voor jong en oud blijft zwemmen een van de leukste activiteiten tijdens de vakantie. Met de voetjes in het zand moet je eerst even wennen aan het koele water. Op de warme dagen spring je het liefst direct het water in om heerlijk af te koelen. Bij vakantiepark Het Stoetenslagh is er een groot waterpark aangelegd in een echt strandthema. Inclusief palmbomen, witte zandstranden en watertoestellen. De tieners kunnen een klein stukje zwemmen naar het midden van het meer om daar te duiken vanaf het opblaaseiland. Of roetsj van een van de glijbanen zo het water in. Niets is hier te gek! Is het te koud om buiten te zwemmen? Neem dan een duik bij Happy Fun Beach, dit overdekte strand heeft wildwaterbanen, glijbanen, een speciaal peutergedeelte en zelfs palmbomen waar je in kunt klimmen. Ben jij klaar voor een echte strandvakantie?

Impressie vakantiepark
Foto van vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh

Geweldig animatieteam

Bij vakantiepark Het Stoetenslagh is de fundoos helemaal tot de top gevuld. Dit geeft aan dat er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat activiteiten worden georganiseerd voor iedere leeftijd. Volwassenen kunnen meedoen met sportieve activiteiten in het water zoals waterpolo en aquagym terwijl de kids gave speurtochten over het vakantiepark doen. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen zodat iedereen op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt. Het animatieteam zal jong en oud voorzien van dagenlang plezier. Even klaar met de georganiseerde activiteiten? Op het vakantiepark staan prachtige speeltoestellen en grote speeltuinen waar de kids hun energie kwijt kunnen. De volwassenen genieten van een drankje op het terras, terwijl de kids heerlijk aan het dollen zijn met elkaar. Zo beleeft iedereen een geweldige vakantie!

Animatie bij Vakantiepark het Stoetenslagh
Foto van vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh

Bijzondere accommodaties

Bij vakantiepark Het Stoetenslagh kun je alleen kiezen voor de meest bijzondere en luxe accommodaties. Er zijn mobile-homes, stacaravans en chalets waar je in kunt overnachten. Om in het strandthema te blijven kun je ervoor kiezen om aan het strand te overnachten. Je geniet dan van een heerlijk uitzicht over het water vanuit jouw hangmat. Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat, zijn deze accommodaties ook perfect. Je geniet altijd van de luxe van een eigen badkamer en keuken. Jij hoeft alleen nog maar te genieten. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie vol gave activiteiten?

Accommodatie aan het strand op vakantiepark Het Stoetenslagh
Foto van vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh

Ben jij toe aan een geweldige strandvakantie? Boek dan een van de geweldige accommodaties op vakantiepark Capfun Het Stoetenslagh en geniet van de eindeloze mogelijkheden. Dat wordt genieten!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Portofelice

Familie Langerak, 3 december 2018

Gezellige camping

Gezellig, actieve camping, goed restaurant met schepijs en winkel, nabij het strand en op loopafstand van het dorp.

Tips in de omgeving

Venetië, Caorle, het strand

Bezocht Portofelice in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl