Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Even niet op vakantie? Deze 3 accommodaties komen op jouw bucketlist!

Een uitgebreide vakantie naar de zon zit er op dit moment niet in… Maar dan heb je nu tijd om je bucketlist aan te vullen voor als het wel weer kan! En welke 3 accommodaties vinden wij dat er echt op je bucketlist moeten komen? Je leest het hier!

1. Sterren kijken bij Astronarium Aniane

Je hoort het waarschijnlijk al aan de naam, maar Astronarium Aniane zorgt voor een ware hemelse overnachting. Je slaapt hier namelijk in een semi-transparante dome! Iedere avond val je in slaap onder het genot van een prachtige sterrenhemel. Met plek van twee tot zes personen is dit de perfecte plek voor een romantische get away of voor wat quality time met het gezin! Je vindt deze prachtige accommodatie in de Franse regio Languedoc-Roussillon. En ook deze omgeving is zeker de moeite waard. Waar het strand ietwat uit de route is, vind je vlakbij wel een rivier. Verder vind je het pittoreske dorpje Saint Guilhem le Desert vlakbij de accommodatie, waar je rondloopt door de authentiek Franse straatjes.

2. Klimmen en klauteren bij d’n Mastendol

Lekker in de buurt, maar zeker het bezoeken waard! Deze boomhut vind je in Noord-Brabant. Een perfecte plek voor een vakantie met de kids! De natuur staat hier centraal en dat is dan ook aan alles af te zien! Jouw kids klimmen en klauteren hier door de bomen heen, zo het huisje in! Nu zal je waarschijnlijk denken, overnachten in een boomhut, dat zal vast erg primitief zijn. Maar niets is minder waar! In de boomhutten vind je verwarming, een keuken en een badkamer met regendouche. Ideaal! De boomhutten zijn ruim ingedeeld, waardoor je met het hele gezin de tijd van je leven hebt!

3. Verblijven in een Yurt bij Quinta das Corujeiras

Last but definitely not least, verblijven in een Yurt op Quinta das Corujeiras! Een Yurt zal veel van jullie niets zeggen, maar een Yurt is een soort tent die we vooral kennen uit Azië. Van buiten valt er niet veel bijzonders aan af te zien, maar van binnen zijn ze prachtig ingericht. En deze accommodatie is niet alleen erg bijzonder, ook de omgeving is schitterend! Vanuit deze accommodatie heb je namelijk prachtig uitzicht op de Douro vallei. Deze beroemde wijnstreek bevindt zich ook nog eens op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Tot rust komen met dit prachtige uitzicht en dan ook nog een heerlijke port erbij. Laat de vakantie maar beginnen!

Op dit moment worden uitgebreide vakanties wel erg lastig… Maar met deze tips weet je waar je heen moet wanneer het weer kan! Welke bestemming komt op jouw bucketlist te staan?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

10

Familie van Schaik, 16 februari 2016

Wij komen hier zeker terug!

Een heerlijke ruime camping. In onze periode zat alles vol, maar daar was op de camping qua drukte niets van te merken. De service van de pendelbus naar het strand was ook prima. Wij gaan er zeker een keer naar terug!

Bezocht in juli 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl