Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bosjuweel

Bosjuweel

Bosjuweel houdt zich sinds 1994 bezig met het organiseren van tipikampen. Hiervoor maakten ze toen al hun eigen tipi’s. In 2007 is de organisatie gesplitst in de Stichting Bosjuweel Vakanties en de Bosjuweel B.V.. De laatst genoemde organisatie houdt zich nu volledig bezig met het produceren, verhuren en verkopen van tenten. Stichting Bosjuweel vakanties richt zich op het organiseren van vakanties voor verstandelijk gehandicapten.

De verhuur accommodaties

Het assortiment voor de verhuur bestaat uit verschillende accommodaties. Zo kun je een tipi of strechtent huren. Maar ook een yurt, ger, Marrokkanse tent, bodoeienententen en dome tenten zijn te huur.  Deze tenten kunnen zowel in binnen- als buitenland geplaatst worden. Daarnaast kun je ervoor kiezen een volledig ingerichte tent te huren. Je kunt zelfs een houtgestookte hottub huren!

De verkoop accommodaties

Het assortiment voor de verkoop is iets kleiner met de tipi’s en stretchtenten. Deze worden geproduceerd in hun eigen atelier. Het materiaal waarvan de tipi’s en tenten zijn gemaakt bestaat uit hoogwaardig materiaal. Waardoor de tenten een langere levensduur hebben. Daarnaast is het buitendoek behandelt en daarmee beschermd tegen bijvoorbeeld schimmel.

Verschillende partijen werken al naar tevredenheid samen met Bosjuweel. Daarnaast zet de fabrikant zich in voor een betere wereld door middel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ben je geïnteresseerd in een tent van hen, neem dan contact op!

Pagina delen

Glamping.nl