Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Crown Tent

Crown Tent

Wat het geheim is van de succesvolle leverancier Crown Tent? De accommodaties van deze leverancier spannen letterlijk en figuurlijk de kroon als het gaat om kwaliteit, sfeer en comfort! Met 20 jaar ervaring op de teller en contacten door heel Europa weet deze glampingaanbieder precies wat terug moet komen in de unieke en luxueuze tenten. En dat merk je in iedere accommodatie!

Oog voor de klant

De wensen en behoeften van klanten kun je het beste begrijpen door hier simpelweg naar te luisteren. Dat is precies wat Crown Tent al ruim 20 jaar doet voor het ontwikkelen en continu verbeteren van hun accommodaties. In combinatie met hun brede kennis weet de aanbieder precies waar de behoeften in de markt liggen en hoe hun producten daar op in kunnen spelen. Echter blijft het niet bij het afleveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Uitgebreide service van A tot Z, een vaste contactpersoon en verschillende mogelijkheden op het gebied van aanschaf maken dat je bij deze leverancier in goede handen bent.

Een assortiment voor iedereen

Een basic tent of juist een exemplaar met extra luxe? Het uitgebreide assortiment van Crown Tent weet iedere klant in de glampingwereld te bedienen, zowel met pop up structuren als met vaste accommodaties. De sfeervolle bell tenten staan garant voor een unieke ervaring, terwijl je in de lodgetenten getrakteerd wordt op de luxe van thuis. Het is dan ook geen gek gegeven dat je de accommodaties van Crown Tent op iedere locatie terugvindt, van festivalterreinen tot aan natuurcampings.

De financieringsmogelijkheden van Crown Tent

Bij Crown Tent heb je de mogelijkheid om accommodaties direct aan te schaffen of deze te huren. Dat betekent overigens niet dat je de investering in één keer moet doen. Zo is het mogelijk om de aanschaf over 3 tot 6 jaar te verdelen. Wel zo fijn, want zo heb je ook als startende glamping genoeg mogelijkheden!

Glamping.nl