Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Solutions

Glamping Solutions

Glamping Solutions is niet alleen leverancier van glampingaccommodaties. Ze doen daarnaast nog veel meer. Als het nodig is helpen ze met de financiering van de gewenste glampingaccommodaties. Vervolgens worden de accommodaties naar de desbetreffende locatie gebracht en daar geïnstalleerd. Het is daarnaast ook mogelijk om de accommodatie te laten inrichten met de benodigde meubels en accessoires. Glamping Solutions ook een team van deskundigen. Zij kunnen een volledig sales- en marketingplan voor je opstellen.

De glampingaccommodaties

Het assortiment van Glamping Solutions bestaat uit drie verschillende accommodaties. De 4-persoons safaritent, de 6-persoons safaritent en het 6-persoons houten vakantiehuisje. Alle accommodaties beschikken over een overdekt terras. Daarnaast is de accommodatie zelf ook van alle gemakken voorzien. De fabrikant streeft ernaar de gasten een uniek en huiselijk gevoel te geven in de accommodaties.

Glamping Solutions werkt onder andere nauw samen met Het BoerenBed. Klanten die via Het BoerenBed een accommodatie bij hen afnemen kunnen dan ook gebruik maken van bepaalde voordelen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en kom meer te weten!

Pagina delen

Glamping.nl