Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

GlampingLodges

GlampingLodges

Sinds 2012 ontwikkelt en produceert GlampingLodges de lodgetent. Zij hebben vier verschillende modellen op de markt gebracht. Als onderdeel van de Sunshine Group, één van de grootste tentfabrikanten van Europa, heeft het bedrijf vele jaren ervaring in de recreatieve sector. De tenten van GlampingLodges zijn handgemaakt en bestaan uit segmenten die eenvoudig te verwisselen zijn. Het voordeel hiervan is dat niet de hele binnentent vervangen hoeft te worden als er iets kapot is. Alleen het segment dat kapot is hoeft in dat geval vervangen te worden. De levensduur van de tenten kan ook aanzienlijk verlengd worden door na 10 à 15 jaar alleen de buitenpanelen te vernieuwen.

De verschillende lodgetenten

De lodgetent is in vier verschillende modellen te verkrijgen, de SafariLodge, de DesertLodge, de CountryLodge en de OkavangoLodge. Alle modellen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en kunnen met of zonder sanitair geleverd worden. Indien gewenst kan de lodgetent ook volledig ingericht worden. De meubels die hiervoor gebruikt worden hebben een stoere uitstraling en zijn makkelijk in onderhoud. Als je specifieke wensen hebt dan kijkt GlampingLodges graag naar een oplossing op maat.

Ben je geïnteresseerd in een tent van GlampingLodges? Maak dan een afspraak voor een kijkje in de showroom in Doetinchem, neem hier contact op.

Pagina delen

Glamping.nl