Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Luxetenten

Luxetenten

Luxetenten.com heeft sinds de oprichting in 2009, toen glamping nog in de kinderschoenen stond in Nederland, zich bezig gehouden met het produceren en ontwerpen van luxe ingerichte safaritenten. De organisatie staat voor kwaliteit. Daarnaast zijn de tenten gemaakt van materiaal dat goed bestand is tegen alle weersomstandigheden. Inmiddels bestaat het assortiment uit 12 verschillende modellen. Enkele modellen zijn de glamping lodge, de bedoeïenentent en de bell tent. Door middel van innovatie en ontwikkeling is Luxetenten een toonaangevend bedrijf. Het bedrijf streeft ernaar elk jaar een nieuw model op de markt te brengen.

Hoewel het hoofdkantoor en de showroom in Nederland zijn gevestigd staan de tenten van de organisatie door heel Europa en zelfs daarbuiten. Hiervoor werkt Luxetenten samen met lokale dealers en agenten in de desbetreffende landen. Ben je benieuwd naar hoe de tenten eruit zien? Het is altijd mogelijk om in de showroom in Emmeloord langs te komen. Maak daarvoor hier een afspraak. Luxetenten geeft altijd een persoonlijk en op maat gemaakt advies waarbij de wensen en behoeften van de klant centraal staan.

Tijdelijke glampingaccommodaties

Naast de verkoop van tenten verhuurt Luxetenten ook tijdelijke accommodaties voor bijvoorbeeld evenementen. Hiervoor werken zij samen met CampSolutions en daardoor zijn de tenten van deze organisatie al op veel festivals terug te vinden. Bekijk hier welke tenten eventueel geschikt zijn voor jouw evenement!

Benieuwd naar op welke campings al een tent van Luxetenten is te vinden? Op deze kaart is een overzicht te vinden. Ben je van plan om zelf een glamping te beginnen, neem dan eens contact op en laat je adviseren door echte professionals.

Pagina delen

Glamping.nl