Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Nooit meer haast

Nooit meer haast

Nooit meer haast bouwt, verhuurt en verkoop al sinds 1997 traditionele Mongoolse Gers. Een Ger is een (semi)nomaden tent die zijn oorsprong vindt in Mongolië. Vandaag de dag zijn er nog steeds mensen in Mongolië die in een Ger wonen. De Gers zijn van hoge kwaliteit en aangepast aan het vochtige Nederlandse klimaat. De huidige werkplaats zit in Deventer, maar de productie van Gers heeft ook een tijdje in Mongolië plaatsgevonden.

De verhuur of verkoop van een Ger

Bij Nooit meer haast verhuren en verkopen ze tenten. Voor bijvoorbeeld evenementen, bruiloften of workshops is het mogelijk een tent te huren. Kijk hier welke tenten ze zoal verhuren. Wil je nou echt permanent een Ger op je glamping hebben staan? Dan kun je ook een Ger kopen waarbij je ondersteund wordt tijdens de aankoop, maar ook daarna. Kijk hier welke tenten je bij Nooit meer haast kunt kopen.

Verschillende soorten Gers

Het aanbod aan Gers van Nooit meer haast is inmiddels groot. Zo zijn er Gers waar je in kunt overnachten als gezin, maar zijn er ook groepsaccommodaties. Er is zelfs een Ger waar je kunt slapen met wel 30 personen. Ontdek welke verschillende Gers er allemaal zijn.

Zoals ze zelf zeggen op hun website: “s’ Zomers lekker koel, ’s Winters lekker warm, altijd lekker rond!”. Ben je wel nieuwsgierig geworden naar een Ger? Neem dan contact op voor meer informatie!

Ben je benieuwd naar andere fabrikanten van glampingaccommodaties? Neem eens een kijkje op onze fabrikantenpagina.

Pagina delen

Glamping.nl