Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Finca Les Coves: eco Glamping in Zuid-Spanje

Finca Les Coves is een paradijs in Zuid-Spanje. Een bijzondere eco Glamping waar mens, dier en milieu goed worden verzorgd. Ik vertel je alles wat je moet weten over een vakantie op dit ongerepte plekje.

Een paradijs voor iedereen

Op Finca Les Coves is iedereen welkom. Ook je trouwe viervoeter! Die neem je dus gewoon mee op vakantie. In de voorjaarsvakantie en in het hoogseizoen toveren de eigenaren hun bestemming om tot Kiddo Paradise en doen ze er alles aan om kinderen en hun ouders een fijne vakantie te bezorgen. In het laagseizoen is de bestemming Adults Only, waardoor je hier in alle rust romantisch met je partner kunt verblijven of juist met je vrienden ertussenuit.

Omdat deze Glamping bestemming omgeven is door prachtige natuur, willen ze ook graag wat terugdoen voor die natuur. Er wordt dus gebruik gemaakt van zonne-energie en het zwembad wordt met zout gereinigd in plaats van chloor. Maar dat is nog niet alles! Natuurlijk wordt afval gescheiden, en daarnaast wordt er duurzaam omgegaan met water en gebruik gemaakt van septische tanks. Dit betekent dat wc-papier niet wordt doorgespoeld, zodat het water van de tanks weer terug de natuur in kan.

Ook vanuit ecologisch oogpunt, en vanwege de grote liefde voor dieren van de eigenaren, wordt er op deze Glamping alleen maar vega en vegan gekookt!

safaritent spanje

Een bijzonder verblijf

Op Finca Les Coves overnacht je in één van de bijzondere verblijven. Het authentieke huisje Casa el Caracol, waar je geniet van zuiders ingerichte slaapvertrekken, woonkamer, keuken en badkamer. Bovendien heb je een dakterras met eigen barbecue!

overnachten spanje

In de Safaritenten die op het terrein staan heb je ook alle luxe: een eigen badkamer, keuken en goede bedden. Ook hier heb je een zonovergoten terras met een eigen barbecue.

In 2019 kun je de állernieuwste Glamping accommodatie op dit terrein in Zuid-Spanje uitproberen: een villa in een grot! Dat wordt een bijzondere beleving. In de grot worden in het ene gedeelte kamers gebouwd, en in het andere beschik je over een woonkamer en keuken. De twee gedeeltes worden onderling door een overdekte gallerij verbonden. Buiten de grot heb je je eigen privé toilet en badkamer.

vakantie zwembad

Yoga en wijn

De perfecte combinatie natuurlijk. 4 dagen die in het teken staan van yoga en wijn, dat is de Wine & Yoga retreat van Finca Les Coves. De retreat past perfect bij deze eco Glamping in Zuid-Spanje.

Wat je kunt verwachten? 6 yogasessies, 2 wijnproeverijen, wandelingen in de natuur rondom de Finca en natuurlijk heerlijk vega/vegan eten, relaxen bij het zwembad en een kampvuur op de laatste avond. Daarna ga je ontspannen en met een glimlach naar huis!

glamping spanje

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Finca Les Coves

Spanje

  • Kamperen met een vleugje luxe
  • Eén met de natuur
  • Ideaal voor de rustzoeker

Op een schitterend landgoed vlakbij Alicante, staan deze luxe accommodaties met privé sanitair. Finca Les Coves is ongerept en puur.

Pagina delen

Finca Les Coves

Spanje

  • Kamperen met een vleugje luxe
  • Eén met de natuur
  • Ideaal voor de rustzoeker

Op een schitterend landgoed vlakbij Alicante, staan deze luxe accommodaties met privé sanitair. Finca Les Coves is ongerept en puur.

Blogcategorieën

Glamping.nl