Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ga voor groen op Si-Es-An

Voor gasten die dol zijn op vakantie midden in de natuur is Si-Es-An de plek om te zijn deze zomer. Niet alleen voel je je direct thuis in de bijzondere glampingaccommodaties die je op de camping kunt vinden, ook word je vanaf het moment dat je aankomt één met de natuur. Wil jij meer te weten komen over deze natuurrijke camping? Lees dan snel verder, want in dit artikel neem ik je mee naar Si-Es-An.

Si-Es-An - glamping.nl

Foto van Si-Es-An

Op weg naar een groene camping

Si-Es-An is hard op weg om een groene camping te worden. Omringd door een en al groen, insecten en andere dieren is dit de ideale plek om even bij te komen. Bovendien verblijf je hier in rust, aangezien Si-Es-An een kleinschalig park is in het Reestdalgebied. Zo vind je hier 70 kampeerplaatsen, vier camperplaatsen en negen verhuuraccommodaties. Wees dus niet bang voor geluidsoverlast, want het enige dat jij nog zult horen zijn ritselende bladeren en fluitende vogels. Als je goed oplet zie je misschien zelfs nog wel een wild dier voorbij rennen.

Natuurrijk verblijven

Indien je kiest voor een verblijf bij Si-Es-An word je direct verrast door de unieke accommodaties. Zo kun je verblijven in een heuse hotelkamer of een boslodge. Ook kun je ervoor kiezen om te glampen in een insectenlodge, skylodge of trekkershut. In deze accommodaties kun je terecht met twee tot vijf personen. Genoeg ruimte voor het hele gezin dus! Ook zijn de verblijven volledig ingericht, waardoor je van alle gemakken bent voorzien. In de insectenlodge vind je bijvoorbeeld een keuken met alles erop en eraan, twee slaapkamers met comfortabele bedden en een badkamer met alle benodigde voorzieningen.

Ga jij liever de hoogte in? Dan is de skycabin geschikt voor jou, waarin je op drie meter hoogte en tussen de bomen verblijft. Ook deze accommodatie heeft alles te bieden waar jij naar op zoek bent, zoals een badkamer en een complete keuken.

Si-Es-An - glamping.nl

Foto van Si-Es-An

Een diervriendelijk initiatief

Dat natuur hoog in het vaandel staat bij Si-Es-An, blijkt wel uit het project waar zij mee bezig zijn. Zo is er in samenwerking met Landschap Overijssel een educatieve route in de maak, waar komende winter verder aan wordt gewerkt. Deze route, die gasten kunnen starten vanaf de camping, staat geheel in het teken van insecten. Zo leert men hoe de dieren leven en wat ze allemaal doen in de omgeving. Wel biedt Si-Es-An andere wandel- en fietsroutes aan die gasten kunnen volgen en zijn ze druk bezig om het insectenleven op het terrein te verbeteren. Van het plaatsen van een insectenhotel tot aan het planten van inheemse plantensoorten en een vlinderstruiken: niets is te gek.

Kom je ook genieten van een natuurrijk verblijf bij Si-Es-An? Wacht niet langer en boek vandaag nog. 

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Si-Es-An

Overijssel, Nederland

  • Bijzondere natuurlijke accommodaties
  • Gastvrijheid en veelzijdigheid
  • Midden in een prachtig ongerept natuurgebied

Er even tussen uit in eigen land? Dan ben je van harte welkom bij Si-Es-An. Neem plaats in de brasserie, doe mee met de animatie of ontdek de omgeving.

Categorieën

Pagina delen

8

Portofelice

Familie Langerak, 3 december 2018

Gezellige camping

Gezellig, actieve camping, goed restaurant met schepijs en winkel, nabij het strand en op loopafstand van het dorp.

Tips in de omgeving

Venetië, Caorle, het strand

Bezocht Portofelice in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl