Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glampen met hoofdletter G op Landgoed ’t Wildryck

Zeg je Drenthe, dan zeg je de thuisbasis van historische hunebedden, het prachtige natuurgebied De Drentse Heuvelrug en natuurlijk Landgoed ’t Wildryck! Op dit vakantieparadijs kun je sinds kort glampen en dat is als je het ons vraagt een uitstekend plan. De succesformule van deze glamping? De verdekte opstelling tussen de bossen en het rustgevende karakter. Landgoed ’t Wildryck wordt zelfs verslavend genoemd en dat heeft zo zijn redenen. Toe aan wat ontspanning op Drentse bodem? Je leest er alles over in dit blog.

Landgoed 't Wildryck
Foto van Landgoed ’t Wildryck

Focus op natuur, rust én sfeer bij Landgoed ’t Wildryck

Bij een prettig verblijf horen natuurlijk ook fijne voorzieningen. Gelukkig heeft deze topglamping dat begrepen! Aan waterplezier geen gebrek, want je vindt hier een overdekt zwembad waar het hele gezin in kan plonzen. Is jullie gezin sportief aangelegd? Dan is het volleybalveld de place to be. Voor je het weet staan er talloze kids en ouders om je heen die maar al te graag bij je in het team willen. De kids maken direct vakantievrienden voor het leven en ouders kunnen na een intensief potje een borrel drinken op het beschutte terras. Dit is pas echt vakantie! Wie daarna geen zin heeft om te koken kan blijven hangen voor een lekkere maaltijd.

Ook voor de kleine gasten is er genoeg om zich mee te vermaken, zowel binnen als buiten. Kijk niet vreemd op als de kids zich een hele dag vermaken in de speeltuinen of op de airtrampoline. Een dagje minder weer betekent niet gelijk minder plezier, want op de speelzolder is altijd plek voor kids. Deze glamping is de definitie van kinderplezier!

Glampingaccommodaties die je blijven verbazen

Ben je warm gemaakt door alle aanwezige faciliteiten? Dan ga je de safaritenten al helemaal geweldig vinden. Kiezen tussen de Safari Cottage en de Medley Lodge is hier haast onmogelijk, want beiden garanderen ultieme luxe en ontspanning. Zowel de zespersoons Safari Cottage als de zevenpersoons Medley Lodge beschikken over een keuken met vaatwasser en een badkamer. Net zo luxe als thuis dus. Wie met kids het glampingavontuur komt beleven op Landgoed ’t Wildryck moet wel voor de Medley Lodge gaan. Een speelzoldertje en een glijbaan zijn hier namelijk van de partij. Dit belooft een mooie vakantie te worden!

Landgoed 't Wildryck
Foto van Landgoed ’t Wildryck

Zie jij een vakantie bij Landgoed ’t Wildryck ook wel zitten? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog jouw verblijf voor de zomer.

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Landgoed ’t Wildryck

Drenthe, Nederland

  • Midden in het bos
  • Vakantiewalhalla voor jong en oud
  • Vele fiets- en wandeltochten in de omgeving

De ontspannen sfeer op Landgoed 't Wildryck maakt dat je hier als rustzoeker volledig aan je trekken komt. Zie je jezelf hier al vakantie vieren?

Categorieën

Pagina delen

8

Eurosurf

Familie Wubbolts, 2 januari 2017

Prettige sfeer!

Mooie rustige camping, vlakbij het strand. De omgeving is mooi, in de periode dat wij er waren was er een prettige sfeer en mooi weer.

Bezocht Eurosurf in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl