Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bijzonder

Een unieke ervaring

Glamping staat in de basis natuurlijk voor “glamourous camping”, maar het betekent ook een accommodatie die net even iets anders is. Net iets luxer, of in dit geval: net een tikkeltje anders. Wie op zoek is naar die ene speciale vakantie kiest voor “bijzonder” glamperen!

Een bijzondere ervaring

Wanneer je kiest voor een van onze bijzondere accommodaties weet je zeker dat je een unieke vakantiebelevenis zult hebben. Kies je voor een excentrieke overnachting in een stoere helikopter of slaap je onder de sterrenhemel in een sterrenkubus? Er is zo veel keus en alles heeft zo zijn eigen charme.

Het allerleukste is misschien wel: al deze bijzondere accommodaties staan verspreid over de hele wereld! Dit maakt niet alleen je overnachting, maar ook de reis heel bijzonder. Een bijzondere accommodatie van glamping.nl is ideaal voor iedere wereldreiziger of voor die persoon die graag zijn reis net dat beetje extra wil geven. Een bijzondere huwelijksreis of een laatste vakantie met de kids? Die maak je op deze manier echt onvergetelijk!

Liever niet op wereldreis? Luxe kamperen in een bijzondere accommodatie kan ook lekker in eigen land! Bij de boer op het veld, of op een van onze Nederlandse campings of vakantieparken kun je van een korte reis toch ook een bijzondere vakantie maken!

Het hele jaar door bijzonder

Doordat je de bestemmingen met een bijzondere accommodatie bijna over de hele wereld vind, zijn er veel die het hele jaar door toegankelijk zijn. Een romantische vakantie in de sneeuw? Of juist lekker de kou ontwijken? Dat kan dan ook! Zowel ver weg als lekker dichtbij huis zijn er bestemmingen die het hele jaar door toegankelijk zijn voor een heerlijke vakantie of een lekker weekendje weg!

Heb je al helemaal zin in die ene bijzondere reis, of dat weekendje weg dat net even anders is? Bekijk dan snel ons aanbod!

Onze favoriete Bijzondere bestemmingen

Erfgoed Bossem

Overijssel, Nederland

  • Slapen in een Sterrenkubus
  • Sfeervolle Lodgetenten
  • Producten van eigen boerderij

Erfgoed Bossem heeft mooie Lodgetenten en bijzondere Sterrenkubussen met uitzicht op de sterrenhemel...

Bekijk het aanbod »
Airstream

Airstream

Een klassiekertje! Maar juist ook weer helemaal van nu: de Airstream. De modernistische zilverkleurige caravan is een van onze bijzondere glamping accommodaties.

Glamping.nl