Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airstream

Back to the future met een Airstream

Een klassiekertje! Maar juist ook weer helemaal van nu: de Airstream. De modernistische zilverkleurige caravan is een van onze bijzondere glamping accommodaties. In de Verenigde Staten is deze classic destijds ontworpen voor lange reizen. Het idee was dat je met een Airstream het comfort van thuis kon meenemen in de caravan. En juist dat comfortabele maakt het een ideale glamping accommodatie!

Comfort op wielen

Tegenwoordig staan de meeste Airstream caravans meer stil dan dat ze onderweg zijn. Maar het comfort is zeker wel gebleven. Hoewel de Airstream bestaat in veel verschillende modellen, is de ruime beleving gegarandeerd. Het is namelijk een behoorlijk grote caravan met een zo compleet mogelijke inrichting. Zo weet je zeker dat je lekker kunt slapen in deze luxe caravan. Er is namelijk gezorgd voor comfortabele matrassen met genoeg beenruimte voor iedereen. Naast comfortabel slapen, biedt een Airstream vaak ook een heerlijke zithoek voor gezellige avonden.

Hoewel het van oorsprong een echte tourcaravan was, heeft de deze stoere accommodatie zich tegenwoordig vaak definitief op een camping gevestigd. Hierdoor is het dus een perfecte glamping bestemming geworden: je hoeft hem zelf niet meer mee te slepen.

Spaceship

Wie aankomt op de camping herkent de Airstream aan zijn futoristische uiterlijk. Het lijkt eigenlijk wel een beetje op een Ruimteschip met die zilveren buitenkant. Het is haast niet te geloven dat het originele ontwerp uit de jaren ’30 van de vorige eeuw komt. Futoristisch, maar eigenlijk ook ontzettend retro dus! Ook van  binnen heb je het echte retro gevoel. De meeste Airstreams hebben lekker veel ramen wat zorgt voor extra licht inval.

Glamping in een Airstream

Door haar ruimte en haar complete inrichting is de Airstream een perfecte glamping accommodatie. Hoewel de inrichting per camping kan verschillen, is iedere caravan voor zien van een ruime zithoek en tenminste een slaapruimte. Verder is er een compleet ingerichte keuken, in vele gevallen zelfs met magnetron en of een oven. Dat wordt dus genieten tijdens de vakantie!

Onze Airstreams

Glamping.nl