Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Chalet

Geniet van een luxe vakantie in een luxe chalet

Voor een ieder die niet per se gek is op kamperen is een luxe chalet ideaal! Het is misschien niet de eerste accommodatie die bij je opkomt als je aan glamping denkt. Toch is het een ideale mix van buitenleven en luxe! Het allerleukst? Deze accommodatie vind je over de hele wereld!

Interieur van een Chalet

“Gezellig, en compleet inricht met inventaris!”

Er zijn vele soorten en maten chalets. Gezellig voor je eigen gezinnetje of perfect voor een vakantie met een groep vrienden, het kan allebei in een chalet. Je voelt je ook al snel thuis in een chalet, want het kent dezelfde gemakken als thuis. Je geniet van een stevig dak boven je hoofd. Daarnaast een ruime keuken die van alles is voorzien, een ruim gasfornuis, gootsteen. Soms is er zelfs een vaatwasser aanwezig.

Omdat een chalet eigenlijk een huisje is, heeft het ook echte slaapkamers met goede bedden. Naast lekker slapen op een goed matras heb je ook net een beetje extra privacy. Dit komt natuurlijk ook door de eigen badkamer, misschien wel met een echt bad! Een ideale accommodatie om tot rust te komen.

Luxe, luxer, luxst

Een chalet is in haar basis al het summum voor een luxe vakantie. Maar het kan nog gekker! Zo kun je kiezen voor een chalet in Nederland met eigen jacuzzi of sauna en heb je in sommige gevallen zelfs een privé zwembad!

Naast een luxe accommodatie, staan vele van onze chalets ook op luxe locaties. Kies voor een tropische vakantie op Sri Lanka bijvoorbeeld. Midden in de bossen geniet je van Wellness treatments en massages! Je kunt ook kiezen voor een spannende vakantie op Zanzibar. Spring in je eigen dombelbad en kijk uit op de Indische Oceaan. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Onze favoriete Chalet bestemmingen

Glamping.nl