Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Trekkershut

Een hybride tussen een tent en cottage

Een nieuwe accommodatie binnen ons aanbod: de Trekkershut. Het is de ideale glamping accommodatie voor wie graag van plek naar plek “zwerft” maar het toch graag comfortabel houdt. Een Trekkershut staat lekker stevig en is eigenlijk een goede hybride tussen een tent en een cottage. De hutten zien er relatief eenvoudig uit, maar zijn toch van alle gemakken voorzien.

Verspreid in Nederland

Een glamping Trekkershut is voor nu een typisch Nederlandse accommodatie. Van noord tot zuid en van oost naar west staan deze hutten in ons eigen land opgesteld. Veel van campings kiezen ervoor om de hutten een beetje af te zonderen. Zo heb je het gevoel alsof je midden in de natuur staat. Hier staan ze zelfs direct achter de duinen en kun je zo het strand op.

Zoals gezegd is is de trekkershut een ideale accommodatie voor een korte stop. Of, zoals de naam al zeg, om rond te trekken. Via de bestemmingen op Glamping.nl zou je bijvoorbeeld door Overijssel en de Gelderse Achterhoek kunnen trekken. Ontdek de prachtige Holterberg, de Achterhoekse bossen en de schitterende boerenlandschappen die het oosten van ons land rijk is.

Het hele seizoen door

Vooral in het voorjaar en de zomer is een trekkershut een leuke vakantiebestemming. Dit zijn de jaargetijden om lekker de natuur in te gaan. Neem de wandelschoenen mee, en een verrekijker en struin door de bossen, de duinen of de heide. Omdat het in het voorjaar nog wel eens fris wil zijn, zijn de trekkershutten allemaal voorzien van een verwarming, zodat je het in ieder geval niet koud hoeft te hebben.

Glamping in een Trekkershut

Iedere bestemming met een Trekkershut heeft gekozen voor een eigen ontwerp. Over het algemeen biedt een hut ruimte aan vier personen, maar er passen er zeker twee in. Voor de inrichting van de hutten is in alle gevallen gekozen voor eenvoud. Het is vaak een enkele ruimte met daarin comfortabele bedden.

Daarnaast is in veel gevallen een kooktoestel ingebouwd waarop je heerlijk kunt koken. In een relaxstoel in de hut, of op het terras ervoor kun je vervolgens ’s avonds genieten van de rust. Wil je het echt luxe maken? We hebben trekkershutten met een eigen sanitair.

Onze Trekkershutten

De Achterste Hoef

Noord-Brabant, Nederland

 • Brabantse gezelligheid
 • Bosrijke omgeving
 • Prachtige recreatieplas

Ontdek de Brabantse Kempen vanaf De Achterste Hoef. Er zijn tal van wandel- en fietspaden en op de camping valt ook genoeg te beleven!

Lansbulten

Achterhoek, Gelderland, Nederland

 • Genieten van de natuur
 • Vissen in de beek
 • Aan de rand van Aalten

Lansbulten is een echte familiecamping in de Achterhoek. Je kunt er slapen in een Noorse boshut of comfortabele Trekkershut.

Mölke

Overijssel, Nederland

 • Aan een riviertje
 • Rustige omgeving
 • Binnenspeeltuin en bowling

Voor een goed verzorgde glamping vakantie in Twente ben je bij Mölke op het goede adres. Geniet van vele activiteiten en een overdekt zwembad.

De Koeksebelt

Vechtdal, Overijssel, Nederland

 • Aan een rivier
 • Zwembad met glijbaan
 • Slaap in een Ooiervaarsnest!

Op camping de Koeksebelt staat luxe en comfort hoog in het vaandel. Verblijf in een van de schattige huisjes of kies voor een spannende boomhut!

De Vossenburcht

Vechtdal, Overijssel, Nederland

 • Echte familiecamping
 • Zwembad en recreatieteam
 • Mooie ligging in het Reestdal

Camping de Vossenburcht is schitterend gelegen in het Reestdal. De camping is mooi aangelegd en biedt gezelligheid voor het hele gezin!

Glamping.nl